Bine ai venit, Vizitator
Username: Password:

SUBIECT: Curtezani si curtezane

Curtezani si curtezane #21843

Pentru barbati: Cat de mult va place ca o femeie sa-si arate interesul fata de voi?

Va lasati cuceriti de femei?

Cum si de ce?

curtezane.jpg


Pentru femei: Cat de mult va place ca un barbat sa-si arate interesul fata de voi?

Va lasati cucerite de barbati?

Cum si de ce?
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16143
  • Thank you received: 5260
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Ultima editare: by daniel.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Curtezani si curtezane #21850

Mi se pare un subiect foarte delicat.

Pentru mine, conteaza mai putin cuvintele, pe care mi le spun barbatii.
Oricum, barbatii raman niste copii!

Imi place sa simt respect si iubire, pt ca este firesc, sa fie asa.

Suntem jumatati, fara iubire.

La randul meu, respect si iubesc.

Cu iubire,
Sandy
  • Sandiana
  • Avatarul lui Sandiana
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Si maine e o zi!
  • Posts: 753
  • Thank you received: 90
  • Karma: 6
Viata fara iubire este supravietuire.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re: Curtezani si curtezane #21965

.... chiar e un subiect delicat .... multi isi doresc o prietena sau mai bine zis viseaza sa aiba ....


..... sa fiu cucerit de o lady :) ... sa fie undeva pe malul mari ... sa se auda o melodie romantica si sa o vad venind intr-o rochie de seara ... pff cred ca as simti iara ca traiesc :whistle:
  • simpluxgreu
  • Avatarul lui simpluxgreu
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • daniel17xro
  • Posts: 547
  • Thank you received: 94
  • Karma: 5
Nu plange pentru ca s-a terminat, zambeste pentru ca s-a petrecut.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Re: Curtezani si curtezane #22181

Diferenţa dintre bărbaţi şi femei

  • valahul
  • Avatarul lui valahul
  • Deconectat
  • Junior Member
  • Posts: 22
  • Thank you received: 5
  • Karma: 0
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Re: Curtezani si curtezane #22227

GESTURI SI SEMNALE DE CURTENIRE
Limbajul Trupului - Allan Pease


„Unul din prietenii mei, pe nume Graham, si-a dezvoltat o arta mult ravnita de majoritatea barbatilor. Ori de cate ori participa la o petrecere, isi "fixeaza" rapid femeile disponibile, alege una dintre ele si, doborand orice record in materie (cateodata in mai putin de zece minute), se indreapta cu ca spre iesire, o conduce la masina si amandoi pleaca spre apartamentul sau. Mai mult, l-am vazut chiar revenind peste o ora si repetand aceeasi figura uluitoare de doua-trei ori in aceeasi seara. Se pare ca dispune de un radar tainic in trupul sau, cu ajutorul caruia, la timpul potrivit, gaseste fala potrivita si o convinge sa-l insoteasca. Multi ar dori sa stie secretul succeselor sale! Poate si cititorii cunosc pe cineva asemanator lui Graham si si-au pus aceeasi intrebare.
Studiind comportamentul animalelor in procesul de curtenire, zoologii si reprezentantii psihologici behavioriste au dezvaluit ca atat masculii cat si femelele folosesc o serie de gesturi complexe, unele batatoare la ochi, altele extrem de rafinate, in lumea animalelor, modul de comportare in perioada de curtenire urmeaza la fiecare specie un model distinct si predeterminat. La numeroase specii de pasari, de exemplu, masculul se roteste fudul imprejurul femelei, scoate diferite sunete, se umfla in pene si se straduieste prin miscari felurite sa-i atraga atentia, in timp ce femela manifesta putin interes sau chiar de loc. Acest ritual seamana cu ceea ce face si omul-animal cand incepe sa cocheteze. Metoda lui Graham consta in aceea ca prezinta posibilelor partenere gesturile de curtenire ale masculilor, iar cele interesate raspund prin semnale feminine corespunzatoare, deschizandu-i, prin mijloace non-verbale, calea verde pentru o apropiere mai intima.
La oameni, succesele obtinute in relatiile sexuale cu membrii sexului opus depind in mod nemijlocit de priceperea transmiterii semnalelor de atractie fizica si de recunoastere a celor retrimise lor. Femeile recunosc imediat gesturile de curtenire, tot asa cum recunosc si multe alte gesturi ale trupului, barbatii in schimb sesizeaza mult mai putin aceste gesturi, iar de multe ori sunt total orbi in fata lor.
Este interesant de notat ca femeile il descriau pe Graham ca "sexy", "adevarat barbat", ca "cineva in prezenta caruia simti ca esti femeie". Barbatii, in schimb, sub influenta competitiei dure reprezentate de Graham, il considerau "agresiv", "nesincer" si "arogant". Este de inteles ca avea foarte putini prieteni printre barbati, iar motivul este cat se poale de clar: nici unui barbat nu-i place ca un rival sa atraga atentia femeii suie.
"Ce gesturi si miscari ale trupului folosesc oamenii pentru exprimarea dorintei fizice?" - ne intrebam frecvent. Vom insira semnalele utilizate de ambele sexe in ademenirea potentialului partener sexual. Dupa cum vom vedea, acordam un spatiu mai mare semnalelor venite din partea femeilor, decat celor transmise de barbati. Aceasta, pentru ca femeile dispun de o gama mai larga de semnale pentru exprimarea atractiei trupesti.
In timp ce unele semnale ale curtenirii sunt studiate si deliberat utilizate, altele sunt complet inconstiente. Cum ne insusim aceste semnale este greu de explicat, potrivit unei teorii larg raspandite ele ar fi innascute.
Dr. Albert Scheflen, in articolul sau intitulat Quasi-courtship behavior in psychotherapy (Comportamentul de cvasi-curtenire in psihoterapie), remarca faptul ca atunci cand cineva ajunge in compania unei persoane de sex opus, in el se petrec anumite schimbari fiziologice. Dr. Scheflen arata ca, in timp ce un individ se pregateste pentru o intalnire sexuala, in ci se produce o puternica tensiune musculara, "pungile" de pe fata si de sub ochi se micsoreaza, moleseala trupului dispare, pieptul iese in afara, stomacul se retrage automat, trupul ia o tinuta dreapta, iar persoana pare mult mai tanara. Locul ideal pentru observarea acestor schimbari este plaja, cand doi insi de sex opus se indreapta unul catre celalalt. Modificarile incep sa aiba loc atunci cand ei se apropie suficient pentru ca privirile sa li se intalneasca si continua pana in momentul in care trec unul de celalalt, dupa care fiecare isi reia postura obisnuita .
GESTURI DE CURTENIRE ALE BĂRBAŢILOR
Asemenea celor mai multe specii animale, si masculul uman incepe prin etalarea unor gesturi de impaunare Ia apropierea femeii. Completand reactiile fiziologice automate amintite deja, isi duce mana la gat pentru a-si aranja cravata. Daca nu poarta cravata, isi aranjeaza gulerul sau indeparteaza un firicel de praf inexistent de pe umeri, isi aranjeaza butonii, camasa, sacoul sau un alt obiect vestimentar, poale isi netezeste parul pentru a avea un aspect exterior cat mai atractiv.
Manifestarea sa cea mai energica in directia femeii este gestul agresiv al degetului mare varat in curea, care accentueaza puternic zona organelor genitale . De asemenea, el isi poate intoarce trupul spre femeie si va mentine si laba piciorului in directia ci. Se uita la ea cu o privire intima si-i tine prinsa privirea o fractiune de secunda mai mult ca de obicei. Daca pasiunea il subjuga, pupilele sale se vor dilata. Adesea sta cu mainile la solduri , pentru a accentua marimea sa corporala si a demonstra disponibilitatea pentru aventura. Daca sade sau sta rezemat de perete, picioarele le tine indepartate expunandu-si zona incheieturii coapselor.
Cand vor sa aplice ritualuri de curtenire, cei mai multi barbati sunt cam tot atat de eficienti ca si cel care vrea sa prinda pesti, stand cu bata in rau si asteptand sa-i loveasca in cap. Femeile, dupa cum vom vedea, au o varietate mult mai mare de momeli si prind pestele cu mai multa pricepere decat pot spera vreodata barbatii.
GESTURI sI SEMNALE DE CURTENIRE ALE FEMEI LOR
Femeile utilizeaza, in principal, aproape aceleasi gesturi de impaunare ca si barbatii: isi ating parul, isi aranjeaza fusta, isi pun una sau ambele maini la sold, se intorc spre barbat cu laba piciorului sau cu intregul lor corp, isi prelungesc privirea intima si stabilesc contacte din ochi tot mai intense. Preiau si gestul degetului mare varat in cordon, care, cu toate ca are un caracter barbatesc agresiv, utilizat de femei devine mai subtil: se expune doar un singur deget mare varat in cordon sau iesit in afara din poseta sau din buzunar.
Interesul insotit de starea de surescitare atrage dupa sine dilatarea pupilelor si imbujorarea fetei.
Alte semnale de curtenire proprii femeilor sunt urmatoarele:
Aruncarea capului pe spate
Scuturand capul, femeia isi arunca parul peste unul din umeri sau il arunca pe spate. Chiar si femeile cu parul scurt pot utiliza acest gest.
Expunerea incheieturii mainii
Femeia interesata isi dezvaluie incetul cu incetul pielea neteda, catifelata a incheieturii in fata partenerului potential. Zona incheieturii mainii este considerata una din cele mai erotice parti ale trupului, in timp ce vorbeste, ea isi dezvaluie si palma inaintea barbatului. Pentru o fumatoare, expunerea atatatoare a palmelor si incheieturii mainii este o sarcina usoara. Gesturile de dezvaluire a incheieturii si aruncarea capului pe spate sunt frecvent imitate de barbatii homosexuali, care se straduiesc sa para cat mai feminini.
Indepartarea picioarelor
Picioarele femeii se indeparteaza mai mult decat atunci cand barbatul nu aparuse in preajma ei. Gestul e folosit atat stand in picioare, cat si in pozitie de sedere, in contrast cu gestul picioarelor intotdeauna strans incrucisate ale femeii defensive din punct de vedere sexual.
Leganarea soldurilor
Leganarea soldurilor in timpul mersului este menita sa accentueze regiunea bazinului.
Privire laterala
Femeia priveste barbatul cu ochii pe jumatate inchisi pana ce acesta sesizeaza privirea ci, dupa care ca isi intoarce rapid ochii in alta parte. Gestul starneste senzatia excitanta de a fi pandit si de a pandi, si are efect imediat asupra majoritatii barbatilor normali.
Gura intredeschisa, buzele umezite
Dupa caracterizarea dr. Desmond Morris, acest gest este un "automimetism" si doreste sa simbolizeze regiunea organelor genitale ale femeii. Umezirea se face cu saliva sau cu preparate cosmetice, ambele creand aparenta invitatiei sexuale din partea femeii.
Rujul de buze
Cand o femeie se excita sexual, buzele, sanii si organul genital se umplu de sange si devin mai umflate si mai rosii. Utilizarea rujului este o metoda multimilenara si este menita sa imite organul genital inrosit al femeii excitate sexual.
Mangaierea obiectelor cilindrice
Mangaierea tigarii, a piciorului unui pahar cu vin, a unui deget sau a oricarui alt obiect lung, subtire este c manifestare inconstienta a ceea ce se petrece in mintea femeii.
Gesturi ale incrucisarii picioarelor Ia femei

Cei mai multi barbati considera ca asezarea stransa a picioarelor unul peste altul este cel mai atragator mod de a sedea al femeilor. Este un gest pe care femeile il folosesc in mod constient pentru a atrage atentia. Dupa constatarea dl. Scheflen, lipirea stransa a picioarelor creeaza impresia unei inalte tensiuni musculare, care, dupa cum am mai mentionat, este o conditie a pregatirii trupului atunci. cand omul este gata pentru activitate sexuala.
Barbatii sed adesea cu picioarele indepartate unul de celalalt, aratand cu agresivitate partea de jos a trupului, in schimb femeile prefera incrucisarea picioarelor, in semn de protejare a zonei genitale delicate.

Femeile folosesc trei pozitii de baza ale picioarelor pentru exprimarea cochetariei lor.
In cazul gestului etalarii genunchilor, unul din picioare este varat sub celalalt si indreptat in directia persoanei considerate interesante. Este o pozitie foarte destinsa, care exclude orice element de formalitate din conversatie si face posibila aratarea pentru o clipa a coapselor.
Jocul cu pantofii arata tot o atitudine relaxata (repetarea bagarii si scoaterii piciorului in si din pantof).
Printre celelalte semnale utilizate de femei sunt si incrucisarea si desfacerea lenta a picioarelor in fata barbatului si mangaierea fina a coapselor, exprimand prin acest gest dorinta de a fi atinsa. Aceste miscari sunt adesea insotite de cuvinte rostite in surdina.”

https://www.scribd.com/doc/8293701/Limbajul-Trupului-Carte-Allan-Pease

:kiss: :kiss: :kiss:
  • manana
  • Avatarul lui manana
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • The day you stop loving is the day you die
  • Posts: 2785
  • Thank you received: 673
  • Karma: 24
Trebuie sa vrei, si daca vrei, poti!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Curtezani si curtezane #22805

Buna

Acum, cateva zile a fost lansata cartea "Paradoxul iubirii".
Iubirea este dezbatuta in eseuri.
Se trateaza diversele relatii si casatoria.

Cu drag,
Sandy
  • Sandiana
  • Avatarul lui Sandiana
  • Deconectat
  • Platinum Member
  • Si maine e o zi!
  • Posts: 753
  • Thank you received: 90
  • Karma: 6
Viata fara iubire este supravietuire.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Curtezani si curtezane #23668

Formula iubirii :lol:

  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16143
  • Thank you received: 5260
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Curtezani si curtezane #28200

Pentru barbati: 7 locuri in care ii place unei femei sa fie atinsa

Aviz barbatilor!
Corpul unei femei este mai complex decat ai fi crezut: nu are doar sani, fund si vagin. Terminatiile nervoase care o stimuleaza sunt raspandite pe intreg corpul. Descoperiti-le si nu le neglijati.



Parul
Da, chiar asa, parul nu are o functie exclusiv estetica. Daca iti treci incet degetele prin parul ei, coborand din zona tamplelor inspre ceafa, ii vei transmite adevarati fiori inspre coloana vertebrala, care o vor pregati pentru o partida de sex de neuitat.

Clavicula
O clavicula bine definita este foarte sexy la o femeie. Asa ca, de ce sa nu o apreciezi, prin mangaieri si sarutari? Acorda-i mare atentie aceastei zone, mai ales atunci cand o dezbraci. Ai putea sa ii inlaturi camasa doar pana aici si sa revii mai apoi asupra ei, pentru a-i reaminti cat de sexy este.

Ceafa

Daca vrei sa iti exciti partenera, trebuie fara doar si poate sa o saruti in aceasta zona. Este extrem de erogena si are o semnificatie speciala pentru femei. Nu uita ca in Japonia, era singura zona neacoperita de haine, considerata a fi cat se poate de atragatoare.

Zona inferioara a spatelui

O singura atingere a partenerei tale in aceasta zona spune multe: protectie, afectiune, senzualitate. Un sarut prelungit de la gat pana in acest punct o va face cu siguranta sa tresara si ii va accelera bataile inimii.

Palmele
Mainile sunt de regula folosite pentru a produce placere, insa caracterul lor erogen este de cele mai multe ori ignorat sau chiar necunoscut. Daca iti plimbi degetul de-a lungul palmei ei sau daca o saruti vei fi considerat sensibil, atractiv si cat se poate de sexy.

Lobii urechii

Sunt extrem de sensibili la o femeie. Fiind foarte delicati, corpul ei va raspunde foarte repede la stimulare si o vei excita numaidecat. Poti sa iti extinzi saruturile la nivelul intregii urechi, insa ai mare grija cum respiri si cum iti folosesti limba.

Interiorul coapselor
Saruturile si atingerile din aceasta zona sunt cu atat mai excitante cu cat te apropii foarte tare de zona vaginala, fara a o atinge insa. Foloseste-ti degetele si buzele cat mai senzual posibil si poti fi sigur ca ii vei declansa partenerei tale niste senzatii de neuitat.
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16143
  • Thank you received: 5260
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Ultima editare: by daniel.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.