Bine ai venit, Vizitator
Username: Password:

SUBIECT: Infectia cu E. Coli

Infectia cu E. Coli #21805

E. Coli (Bacteria Escherichia Coli) este un tip comun de bacterii care pot ajunge in alimente, cum sunt carnea de vita si legumele. E. Coli este prescurtarea denumirii stiintifice a bacteriei, Escherichia coli. Ceea ce este ciudat la aceste bacterii – si la multe alte bacterii – este ca nu sunt intotdeauna daunatoare organismului.



E. Coli traieste in mod normal in intestinele dumneavoastra, unde ajuta corpul sa descompuna si sa digere alimentele pe care le mancati. Din nefericire, anumite tipuri (numite tulpini) ale E. Coli pot ajunge din intestine in sange. Aceasta este o boala rara, insa poate cauza o infectie foarte grava.

Unele specii produc o toxina puternica ce determina probleme hematologice grave si chiar insuficienta renala. Cel mai comun tip este E. Coli O157:H7 (numerele si literele indica tipul de E. Coli). Alte tipuri de E. Coli pot determina infectii ale tractului urinar sau alte infectii.

Cei mai multi oameni cu infectie vor prezenta simptome precum crampe severe la stomac si abdomen sensibil, greata si varsaturi. Unele persoane care au infectie cu bacteria E. Coli pot sa nu aiba nici un simptom. Ei pot raspandi infectia fara sa fie constienti de acest lucru. Sunt multe alte afectiuni care au simptome asemanatoare cu cele ale infectiei cu E. Coli.
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16141
  • Thank you received: 5258
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Infectia cu E. Coli #21806

Diagnosticul infectiei cu E. Coli poate fi dificil pentru ca cele mai multe infectii bacteriene cu E. Coli sunt insotite de febra mare. Daca febra este de intensitate medie sau este absenta, medicul poate suspecta ca o alta bacterie a produs simptomatologia. Simptomatologia obisnuita a infectiei cu E. Coli se termina dupa aproximativ o saptamana fara alte complicatii.

Oricum, probleme hematologice grave si probleme renale pot sa apara la 2-14 zile. Aceste probleme pot determina insuficienta renala si uneori alterarea starii de sanatate pe termen lung sau moarte la unii copii si varstnici. Tratamentul infectiei cu E. Coli O157:H7 implica, in principal, tratamentul complicatiilor, in special des¬hidratarea cauzata de diaree. Daca apar simptome datorate alterarilor hematologice severe si disfunctiilor renale, precum anemia sau insuficienta renala, tratamentul trebuie sa includa reechilibrarea atenta a tulburarilor hidroelectrolitice, dializa, pentru a filtra reziduurile din sange. Unele persoane cu insuficienta renala datorata infectiei cu E. Coli necesita dializa.

Majoritatea adultilor fara alte probleme medicale care fac infectii cu E. Coli se vindeca in 5-10 zile fara tratament medicamentos. Antibioticele nu sunt de obicei recomandate. Medicul trebuie anuntat daca o persoana considera ca are infectie cu E. Coli si face tratament cu antibiotice.

Mai multe informatii AICI ;)
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16141
  • Thank you received: 5258
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Ultima editare: by daniel.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Infectia cu E. Coli #21807

Infectia urinara cu E. Coli

Exista o regula a tratamentului, care trebuie urmat intocmai: se iau antibiotice (stabilite in urma unei antibiograme) ; dupa 48 de ore de la terminarea tratamentului, poti repeta antibiograma, care, poate iesi pozitiv sau negativ. In cazul in care iese pozitiv, nu ai scapat, deci, trebuie reluat tratamentul. Atentie, insa, antibioticele luate "a la longue", favorizeaza instalarea micozelor, de care nu prea se mai scapa.

Indicatii Gentamicina

Gentamicina este un antibiotic bactericid cu spectru larg de actiune din grupa aminoglicozidelor. Actioneaza asupra germenilor gram pozitivi si gram negativi. Importanta este actiunea asupra Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella spp., Enterobacter, Serratia, Escherichia coli, tulpini pozitive si indol negative de Proteus si mai putin activ asupra Salmonella, Shigella, Neisseria gonorrhaeae si a stafilococilor, printre care si Staphylococcus aureus.

Gentamicina este indicata in tratamentul unor infectii severe cum ar fi: septicemia (inclusiv sepsisul neonatal), infectii renale severe complicate si recurente, infectii de tract respirator inferior, infectii de tract gastrointestinal (inclusiv peritonitele), infectii ale pielii, oaselor, tesuturilor moi (inclusiv arsurile), infectii ale sistemului nervos central (inclusiv meningitele), alte infectii sistemice cauzate de germeni sensibili. Gentamicina este medicamentul de electie in tratamentul infectiilor bacteriene severe cauzate de agenti infectiosi micsti necunoscuti sau neidentificati (ca terapie initiala inaintea obtinerii rezultatelor testelor de susceptibilitate); infectii insotitoare ale bolilor ce afecteaza rezistenta umana (leucemia, diabetul, terapia cu corticosteroizi etc.).

Indicatii Ciprinol

Infectii necomplicate si complicate cauzate de germeni patogeni sensibili la ciprofloxacina; infectii ale cailor respiratorii: pneumonii (cu exceptia celor provocate de pneumococ) cauzate de Klebsiella, Enterobacter, Proteus, Pseudomonas, Haemophilus, Branhamella, Legionella, Staphilococcus; bronsite acute si cronice, bronsiectazie, pusee acute de fibroza chistica (P. Aeruginosa); infectii ORL: otite medii acute, sinuzite, mastoidite (gramnegativi incluzand Pseudomonas sau Staphylococcus); infectii oftalmologice; infectii ale organelor pelviene: infectii ginecologice (salpingite, endometrite) sindrom inflamator pelvian; infectii renale sau ale cailor urinare; infectii genitale, incluzand anexita, gonoree si prostatita; infectii abdominale si ale cailor hepatobiliare: peritonite, abcese intraabdominale, colecistite, colangite; infectii ale pielii si tesuturilor moi: rani si ulcere infectate, abcese, celulite, infectii ale conductului auditiv extern, arsuri infectate; infectii sistemice severe: in asociere cu alte antibiotice, in septicemie, infectii la pacientii neutropenici; tratamentul purtatorilor cronici de Salmonella typhy si alte tulpini Salmonella; diaree infectioasa: cand este provocata de tulpini enterotoxice de E. coli, Campylobacter jejuni si este necesar tratament antimicrobian de urgenta.

Potrivit investigatiilor in vitro, urmatorii patogeni pot fi considerati ca fiind sensibili: E. coli, Shigella, Salmonella, Citrobacter, Klebsiella, Enterobacter, Serratia, Hafnia, Edwarsiella, Proteus (indol pozitiv si indol- negativ), Providencia, Morganella, Yersinia, Vibrio, Aeromonas, Plesiomonas, Pasteurella, Haemophilus, Campylobacter, Pseudomonas, Legionella, Neisseria, Moraxella, Acinetobacter, Brucella, Staphilococcus, Listeria, Corynebacterium, Chlamydia.

Indicatii Lyramycin

Administrare injectabila: infectii provocate de germeni sensibili (E. coli, Proteus, Shigella, Salmonella, Klebsiella, Enterobacter, Pseudomonas, Providencia, Haemophilus, gonococi si stafilococi, incluzand pe cei rezistenti la penicilina) ale tractului respirator, cailor urogenitale, oculare severe, in urma arsurilor grave, septicemii si intra-spitalicesti. Administrare externa: tratament local al infectiilor bacteriene ale polului anterior al ochiului si profilactic in traumatisme si interventii chirurgicale oftalmologice, tratament infectiilor conductului auditiv extern.
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16141
  • Thank you received: 5258
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Infectia cu E. Coli #21808

Bacteriofag anti E. coli, fiole

Compozitie
Este un preparat polivalent de bacteriofagi, obtinut prin filtrarea unor culturi de e. coli, lizati sub actiunea bacteriofagilor specifici fiecarei tulpini care intra in compozitia bacteriofagului polivalent. Se livreaza in cutii cu cate 10 fiole a 5 ml. Prezervant: Mertiolat de sodiu 1/25.000.

Actiune terapeutica

Bacteriofagul anti E. coli se absoarbe intestinal si apoi se elimina urinar in concentratie activa. Multiplicarea lui suplimentara pe bacterii din tractul urinar face ca eficienta sa litica asupra bacteriilor din genul Escherichia sa creasca considerabil. Cu cat numarul bacteriilor lizate este mai mare, cu atat eficienta sa creste. In consecinta, bacteriofagul anti e. coli nu se asociaza cu antibiotice.

Mod de administrare
Bacteriofagul anti E. coli se administreaza pe cale orala. Pentru succesul tratamentului este necesara in prealabil alcalinizarea urinei. Astfel, timp de doua zile inainte, in patru prize zilnice, se ia cate un varf de cutit de bicarbonat de sodiu in putina apa. Apoi, zilnic, dimineata pe nemancate, se incepe tratamentul: se va lua un varf de cutit de bicarbonat de sodiu si dupa aproximativ 20 minute se beau in apa sau ceai doua fiole de bacteriofag anti e. coli. Dupa jumatate de ora se poate manca. Se recomanda, in masura posibilului, un regim alimentar alcalinizat (pe durata tratamentului). Cura terapeutica este de trei luni consecutiv, cate 20 fiole pe luna in 10 zile, cu cate 20 zile pauza.
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16141
  • Thank you received: 5258
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Ultima editare: by daniel.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Infectia cu E. Coli #21841

Oficial: Semintele germinate din nordul Germaniei reprezinta surasa contaminarii cu bacteria E.Coli

Un institut sanitar federal german a confirmat sambata oficial analizele de laborator care dovedesc faptul ca epidemia bacteriana mortala a fost declansata de seminte germinate contaminate, provenite de la o ferma din Germania, anunta AFP.

Biologii Institutului federal german pentru evaluarea riscurilor (BfR) au confirmat analizele anuntate vineri de autoritatile regionale din Rhenania de Nord-Westfalia (vest): tulpina O104:H4 a bacteriei E.coli enterohemoragica, rara si foarte virulenta, a fost detectata intr-un pachet de seminte germinate provenind de la exploatarea agricola Gartnerhof din Bienenbuttel, in nordul Germaniei, care acum este inchisa.

"Aceste rezultate reprezinta un pas important in lantul dovezilor", a subliniat directorul Institutului, Andreas Hensel.

Epidemia a ucis 33 de oameni in Europa si a imbolnavit peste 3.000 de oameni.

Pachetul cu seminte germinate care a fost analizat a fost adus autoritatilor de un tata ale carui sotie si fiica s-au imbolnavit grav dupa ce au contactat bacteria E.Coli.
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16141
  • Thank you received: 5258
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Infectia cu E. Coli #34014

Merisoarele, afinele si strugurii-ursului va scapa de infectiile urinare!

Infectiile de la nivelul aparatului urinar (rinichi, uretere, vezica urinara) pot fi provocate de diferiti agenti patogeni (bacterii, paraziti, fungi), cel mai frecvent de Escherichia coli – E. coli. Factorii favorizanti sunt reprezentati de: sexul feminin, varsta inaintata, constipatia, litiaza urinara, hipertrofia prostatei, defectele congenitale ale cailor urinare.

Simptomatologia infectiilor urinare variaza in functie de localizare, varsta, sex, starea de sanatate a pacientului:
  • In cazul infectiilor urinare joase (ureter, vezica urinara): jena, durere sau usturime la mictiune (urinare), disconfort la nivelul etajului abdominal inferior, mictiuni frecvente; urina poate avea un aspect tulbure, poate prezenta o culoare rosie sau poate avea un miros neplacut.
  • In cazul infectiilor inalte (la nivelul rinichilor): febra, frisoane, greata, dureri lombare, stare generala alterata.
Daca exista suspiciunea prezentei unei infectii urinare, trebuie efectuate neaparat urocultura cu antibiograma, deoarece tratamentul cu antibiotice trebuie instituit in functie de aceste rezultate. In paralel cu tratamentul antibiotic, dar si dupa terminarea acestuia, trebuie initiat un tratament cu plante ce au efect antiseptic, antiinflamator, diuretic, crescand astfel imunitatea.

Plantele au efecte antiinflamatoare si antiseptice in cazul infectiilor urinare

Plantele pot fi folosite sub forma de ceaiuri (infuzie, decoct, macerat, 2-3 cani/zi), tincturi, gemoderivate: merisorul, afinul, urzica, coada-calului, matasea de porumb, cozile de cirese, mesteacanul, patrunjelul, mugurii de plop, sulfina, strugurii-ursului. Toate aceste remedii naturiste pentru infectiile urinare au actiune antiinflamatoare, antiseptica si diuretica, ajuta la diminuarea simptomelor, la prevenirea complicatiilor si recidivelor. Pentru o eficacitate maxima, curele cu aceste plante trebuie urmate cel putin 20-30 de zile.

Uleiurile esentiale sau tinctura de propolis - utile in tratamentul infectiilor urinare

Pentru tratamentul naturist al infectiilor urinare se pot folosi si amestecuri de uleiuri esentiale (cuisoare, cimbru, lavanda, pin, ienupar, eucalipt), avand puternice efecte antibiotice, antiseptice, antispastice, antiinflamatoare, diuretice. Ajuta la diminuarea simptomelor, dar si la prevenirea aparitiei litiazei urinare sau la eliminarea calculilor. Se administreaza 2-3 picaturi de 3 ori pe zi, intre mese, intr-o lingurita de miere, timp de 7-14 zile.

De asemenea, propolisul are efecte antiinfectioase si antibiotice deosebite: se recomanda tinctura de propolis, din care se administreaza cate 20-30 picaturi de 2-3 ori pe zi. In caz de dureri, acestea pot fi ameliorate prin aplicarea compreselor calde cu apa, otet de mere sau bitter suedez pe partea inferioara a abdomenului.

Pentru cresterea imunitatii generale nespecifice a organsimului
, se poate face o terapie cu:
  • Tinctura sau capsule cu echinacea, 10 zile pe luna, timp de 3 luni consecutiv;
  • Imunoterapie orala, sub forma de capsule, cu extract de E. coli, timp de 10-30 de zile, ce are efecte imunostimulatoare, ceea ce determina o crestere a rezistentei organismului in fata infectiilor urinare.

Dr. Ruxandra Constantina
Medic specialist medicina de familie
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16141
  • Thank you received: 5258
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Infectia cu E. Coli #38662

Buna ziua,

ce tratament recomandati, atunci cund e-Coli este deja localizata in oase??????? { a pornit focarul de la o lucrare dentara peste premolari spre sinus }
am incercat Amikozit 500mg/2 ml injectabil- in doua etape- cu pauza de 30 zile - si tot nu am scapat.
s-a ameliorat situatia -dar tot imi macina oasele sistemul meu imunitar odata pe zi. aparatul meu imunitar , ataca indirect TOTUL , incercand sa scape de aceasta micuta si draguta bacterie .
inceputul este acesta :
-infectie la premolari spre sinus
-in urma unul tratament cu 2-3 antibiotice fara un rezultat - in final s-a identificat e-coli sub molari { in urma extractie- mostra din plaga si radacina molarilor} ,.... dar a fost necesar sa se extraga 3 molari si 2 premolari ca sa poata oprii infectia din Cap - dar acum s-a mutat in femur ,coxale, si omoplati . si de aici este mult mai greu de scos ....aceasta draguta bacterie .

ce recomandati pentru eradicarea focarelor de e-coli din oasele specificate - mai sus - si daca se poate sa nu fie asa toxice pentru rinichi , ca si Amikozit ???????????

orice informatie este foarte utila.
nu reusesc sa scap de infectie.efectiv o port cu mine, si ma macina.
multumesc anticipat
  • VanDamme
  • Avatarul lui VanDamme
Ultima editare: by VanDamme.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Infectia cu E. Coli #38664

Buna,

Cred ca ar trebui sa iei legatura cu cei de la Institutul Cantacuzino pentru informatii privind recoltarea
produselor biologice si prepararea unui autovaccin...
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16141
  • Thank you received: 5258
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: VanDamme

Rasp: Infectia cu E. Coli #38675

daniel a scris:
Buna,

Cred ca ar trebui sa iei legatura cu cei de la Institutul Cantacuzino pentru informatii privind recoltarea
produselor biologice si prepararea unui autovaccin...


Multumesc pentru raspuns
Sunt sceptic, {dar am sa urmez aceasta cale -sa vad ce propun ei } deoarece cat am fost internat in spital Judetean nu au gasit Doctorii nimic !!!{ desi eu eram spre moarte { si era vizibil si pentru neavizati
]- in urma tratamentelor cu Antibiotice - care au inmultit bacteria } , absolut nimic in sange, sau in alte parti-desi puseurile febrile se manifestau de 2-3 ori pe noapte chiar si ziua
doar cand am extras molarii, atunci au gasit minunea .
Sunt sceptic ca au sa gaseasca cei de la Bucuresti ceva, decat daca le pun in brate molarii respectivi, care i-am pastrat.
Ar mai putea recolta material -- din omoplati,deoarece se manifesta in ambii, sau coxalul din parte stanga doar -- dar este asa invaziva procedura- de ma inspaimanta imaginea.

recomandari please.
nu pot sa merg cu molarii la Bucuresti in punga, pentru recoltare, deci va rog sugestii.

regards
  • VanDamme
  • Avatarul lui VanDamme
Ultima editare: by VanDamme.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Infectia cu E. Coli #38676

VanDamme a scris:
nu pot sa merg cu molarii la Bucuresti in punga, pentru recoltare, deci va rog sugestii.
Primul pas recomandat este sa iei legatura cu Departamentul Laborator de Analize Medicale din cadrul IC, prin e-mail sau telefonic, dupa care ne poti spune si noua "ce si cum", daca doresti...
Lasa scepticismul la o parte daca doresti sa scapi de infectie, parerea mea ;)

Un tratament "la fix" nu-l gasesti pe forumuri... fiecare organism reactioneaza diferit cand este vorba de o infectie cu e-coli, de aceea, un consult de specialitate focusat pe cazul tau are mari sanse de a da rezultate.

Spor si maxima sanatate !!!
  • daniel
  • Avatarul lui daniel
  • Deconectat
  • Administrator
  • Cuget, deci exist!
  • Posts: 16141
  • Thank you received: 5258
  • Karma: 40
Respecta-te pe tine insuti si ceilalti la randul lor te vor respecta!
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Infectia cu E. Coli #39302

conform principiului lui Newton, orice actiune , trebuie sa aiba ca raspuns o reactiune.

solutia a fost creerea unui mediu foarte acid , in sange.

paracetamol
acid ascorbic
acid acetilsalicilic

30 zile/2 buc per subsstanta /zi

primele 12 zile - transpiram ca dracu pe partea stanga a corpului - unde era localizata infectia.
dar numai pe partea stanga !!!!!!!
plus ganglionii axilari si inghinali erau mariti pe partea stanga .

deci acum totul a revenit la normal .
putin mai doare coxalul in partea stanga- dar focarele din Omoplati au disparut.
mai poate fi o cauza { din pacate care nu o putem opri inca } - expiration date -- din codul meu genetic -- ca sa produca imbatranirea partii stangi, sa ajunga la acelasi nivel cu partea dreapta.
sistemul meu osos era mult mai {viabil} dezvoltat { conservat } pe partea stanga-- tot piciorul stang este cu 2 Cm mai lung decat cel drept, de asemenea oasele fetei pe partea stanga au mai putine urme ale trecerii timpului .
partea dreapta a inceput sa imbatraneasca la 37-40 ani { tot in urma unei infectt dentare pe partea dreapta sus la premolari- langa sinus }
partea stanga a inceput sa se degradeze la 45, odata cu aceasta infectie .

deci oricat vrei sa repari ceva -- sfarsitul este inscris in Cod -- si natura isi urmeaza cursul orice ai face tu sau eu.

PS: mare atentie la infectiile in OS - si la folosirea ANTIBIOTICELOR DUPA RECOMANDAREA MEDICILOR STOMATOLOGI EXPERTI !!!!
la orice inflamatie a gingiilor -- si durere la compresie, langa radacina molarilor si premolarilor
apelati la periaj REPETAT cu CORSODYL cu PERIE MOALE de cateva ori pe zi.
in rest matanii si imunitate maxima va doresc .
la cei care au noroc de un medic BUN si curajos, - INCIZII in Gingie - pentru indepartarea PUNGILOR PARADONTALE.
am aplicat-o si eu de cateva ori si in 2 zile -- infectiile de sub molar se drenau prin incizia respectiva.
ACUM ULTIMA DATA AM ASCULTAT DOBITOCIII DE STOMATOLOGI SI am pierdut 5 dinti in 6 luni, plus ca nu mai puteau oprii infectia ca nu stiau cauza infectiei fara antibiograma - plus dorinta macabra a unora de extrage molari sa-si faca ei front de lucru la IMPLANTURI , in cabinetele lor.

RUSINE DOMNILOR DOCTORI STOMATOLOGI DE CACAT , pentru ca ati depus un juramant { Hipocrate }, dar nu cu ANAF SI FINANTELE - sa va imbuibati voi la greu .
daca vrem sa va ridicam dreptul de practica -- este aproape imposibil in instantele din Romania- cand expertiza medicala este data de un COLEG DE_AL VOSTRU, care o sa va scape pe usa din spate. { am vazut in tribunal 2 astfel de procese- in care pacientii au decedat - si medicii au scapat fara condamnare , nici macar cu suspendare !!!!-- fara nici o urma, pe cazierul lor - sau malpraxis, si cazurile erau evidente, strigatoare la cer. Daca intrebai un copil de 7-10 ani-- cine este cel vinovat -- arata cu degetul spre doctor si Casa de asigurari, dar judecatorul a considerat pe baza datelor -- ca vina este a MORTULUI :))))))), ca de fiecare data. Plus intrebari ajutatoare-- vedeti ca daca faceti afirmatia urmatoare va poate incrimina d-le doctor [ ca la copii handicapati cu diploma ] -- Incredibil ce vezi in instantele Romanesti }
ce ramane de facut?
SA VA BLESTEMAM IN FIECARE ZI SAU SA VA CALCAM CU MASINA { de dactilografiat dar de 20 tone } ,... sau sa castigam procesele de malpraxis,....dar asta nu va opreste cariera MACABRA, prin care exact ca Josef Mengele -- continuati sa distrugeti Vietilor pacientilor vostrii.

numai bine
  • VanDamme
  • Avatarul lui VanDamme
Ultima editare: by VanDamme.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Rasp: Infectia cu E. Coli #39305

mesaj pentru Dr Stomatologi


intotdeauna sa incercati tratarea radacinilor afectate !!!
1. prelevarea mostra prin incizie -- pentru antibiograma !!!

si daca a fost aplicat un tratament anterior -- daca forarul ramane in os -- o sa fie izolata , tulpina { bacteria } - la orice laborator de spital Judetean, sau privat-- si atunci puteti ataca FOCARUL direct si specific , cu medicament adecvat bacteriei locazata acolo.
nu o SA MAI faceti teste ORBESTE , pe pacient.

eu sunt un exemplu ;
in sange nu au gasit nimic,
si dupa tratament de 7 zile cu Metronidazol-- TOT A RAMAS BACTERIA IN ABCES{ e-COLI } -- pacat ca a fost izolata- doar prin EXTRACTIA MOLOARILOR deoarece doctorul Chirurg a REFUZAT recoltare -- din considerente MATERIALE -- sa-si faca el front de lucru la implanturi.

chiuretarea focarului si aplicarea tratamentului medicamentos -- specific pe turpina-- salveau molarii , eradicau focarul de infectie din Os, in 10 zile .

{ deoarece antibiotice au favorizat dezvoltarea - eColi - ea a migrat din focarul initial de la cap { premolarii superior partea stanga }- in tot organismul-- molarii mandibula partea stanga ,la toti, pe rand ,apoi la omoplati, vezica urinara, coxali partea stanga , meninge ,efectiv peste TOT }

Pentru ministrul Sanatatii

2. sa fie obligatorie colectarea de probe din Focar osos -- SI ANTIBIOGRAMA OBILGATORIE .
acest lucru o sa fie posibil { deoarece multi medici refuza colectarea de probe si tratarea focarelor infectioase in OS- urmaresc doar extractia }

DOAR PRIN PROIECT DE LEGE , dat de Ministerul SANATATII.
care sa specifice clar , obligativitatea , si penalizarile , la care se expune Medicul daca nu efectueaza procedura de Colecatare si antibiogarma inainte de orice tratament infectios la os, sau daca - urmareste extractia doar pentru interes pecuniar - sa favorizeze implanturile in cabinetele lor.

D-le Ministru - va rog sa luati nota - si sa demarati asa ceva .

POPULATIA TREBUIE SA AIBA CAT MAI MULTI DINTI IN GURA, cu care s-au nascut , NU IMPLATURI artificiale, pe care ii va respinge organismul in 3-5 ani oricum, sau osul se retrage de pe ele .
...sau proteze .


multumesc
  • VanDamme
  • Avatarul lui VanDamme
Ultima editare: by VanDamme.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.