Galerie foto

Click aici pentru Galeria Foto!

Viata merge inainte, dar altfel!

petru-danilaSingur, bolnav, neputincios. Familie destramata, copii care abia ma saluta si pe care nu-i pot ajuta, prieteni care m-au uitat. Spitale, tratamente, suferinta, izolare, frustrare. Frica continua ca o sa fie si mai rau.

Cam asta este povestea esecului vietii mele care de 25 de ani merge mereu in jos. Fiecare zi pare mai rea decat cea de dinainte, fiecare an este mai urat decat cel precedent...

"Omul este neputincios doar daca nu se bazeaza pe propriile puteri" spus cineva. Mai sunt eu bun la ceva? Mai am ceva de oferit? Mai am puterea sa ma implic in ceva, mai pot sa ma simt intre oameni?

Am descoperit ca exista o multime de oameni care, asemeni mie, au fost loviti de soarta. Am inceput sa pretuiesc si sa admir. Mi-am dat seama ca pot face parte dintr-o comunitate, ca am multe de invatat de la altii si ca am de oferit.

Dorinta de a face cat mai mult

girada-mariusNumele meu este Girada Marius, sunt din Dorohoi judetul Botosani, am 31 de ani si m-am nascut cu un handicap fizic gradul intai.

Primul lucru major din viata mea sunt cei 10 ani de recuperare la Centru de la Deezna judetul Arad, in perioada 1980 1990. Imi amintesc cu multa placere de acesti ani, deoarece la Dezna nu m-am simtit in spital, ci intr-o mare familie. De la seful spitalului medicul Corneliu Barsan si pana la femeile de serviciu toti iti erau prieteni.

Lupta pentru viata

florin-dreptul-la-viataIl mai tineti minte pe Mogli din Cartea Junglei? De multe ori in viata aceasta m-am simtit aruncat in viata ca intr-o jungla, cand stiu ca mi s-a spus dupa fiecare  operatie ca trebuie sa o iau de la capat si sa sper mereu ca va fi bine si voi bine. De fiecare data cautam o liana precum Mogli fara sa ma simt suspendat in aer si fara sa imi fie frica. Am luptat pentru viata asa cum am stiut mai bine si am incercat sa ma bucur de tot ce este in jurul meu chiar daca mi s-a spus ca eu trebuie sa linistesc spiritele. In timpul asta il cautam cu disperare pe Baloo si  pe Baghera sa ma calauzeasca dar nu i-am gasit.

Mega Concurs: Fii Activ, Implica-te!

activ

Fii Activ, Implica-te! Mega Concurs cu super premiiConcursul este organizat de catre ProStemCell.ro & Licinium.ro, denumite in cele ce urmeaza "Organizator" si se desfasoara prin intermediul site-ului www.prostemcell.ro in perioada 20 Septembrie 2010 - 03 Decembrie 2010, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

Tip concurs: cu jurizare

I. MECANISMUL CONCURSULUI

Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice cu dizabilitati din Romania, cu varsta mai mare de 18 ani, impliniti pana la data inceperii Concursului, care respecta termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial, (denumite in continuare "Participanti").

Castigatori concurs "In toiul verii 2010"

Concursul foto "In toiul verii 2010" s-a incheiat ieri 14.09.2010.

Dorim in primul rand sa multumim, tuturor celor care si-au facut timp sa participe, dovedind ca sunteti cu totii niste oameni minunati.

Cum va spuneam in comentarii - pagina 1 si 2, din cauza unor oameni "de bine" a trebuit sa stam sa verificam voturile primilor clasati.

Dupa verificari, anulari si descalificari (nu am mai scazut voturile incorecte de pe pagina concursului, nu cred ca mai are rost) iata clasamentul final:

Concurs foto "In toiul verii 2010"

new4In perioada 01 iulie – 15 septembrie 2010 vom desfasura un nou concurs foto pentru toti membri ProStemCell.ro

Tema concursului: "In toiul verii 2010"

CUM PARTICIPI: trebuie sa ai un cont de utilizator pe acest site.

Daca ai deja un cont, login aici ! Dupa autentificare poti trimite fotografii din pagina Concursurs foto "In toiul verii 2010".

Inscrie-te in concurs! (Vezi mai jos regulamentul concursului)

Vezi pozele inscrise pana acum: GALERIE FOTO

Regulament Concurs:

Castigatori concurs "Intre zambet si suspin"

Iata ca a venit si ziua de 10 Iunie si a trebuit sa spunem Stop vot !

In primul rand doresc sa multumesc tuturor celor care s-au implicat si au votat.

Deasemenea, multumim participantilor si le uram SPOR in continuare, fiindca noi ramanem ca intotdeauna deschisi la propuneri si sugestii, indiferent ca-i vorba de concurs sau nu.

Subcategorii

Foto
Număr articole:
9
Editorial
Număr articole:
8

Prin accesarea acestui site, ești de acord cu faptul că folosim cookies .