Redirectioneaza 3,5% din impozitul anual pe venit

Redirectioneaza 3,5% din impozitRedirectioneaza 3,5% din impozitul anual pe venitul realizat pe care oricum il dai la stat. Doneaza cei 3,5 la suta catre Asociatia ProStemCell. Aceasta redirectionare este o parte din impozitul anual pe venit pe care fiecare angajat il da statului! Nu te costa nimic! Daca esti salariat sau pensionar, poti directiona 3,5% din impozitul pe venit catre o cauza caritabila. Daca nu completezi formularul 230, suma respectiva ramane la stat.

Daca doresti ca prin redirectionarea a 3,5% din impozitul pe care l-ai platit statului pentru salariul/pensia din anul trecut sa sprijini activitatea Asociatiei PRO STEM CELL, urmeaza in ordine pasii de mai jos, pana la data de 30 IUNIE 2020.

Directioneaza 2% din impozitul pe venit

Campania 2% pentru ProStemCellDirectioneaza 2% din impozitul pe venit pe care oricum il dai la stat. Doneaza cei doi la suta catre Asociatia ProStemCell. Aceasta redirectionare nu reprezinta o donatie, ci este o parte din impozitul pe venit pe care fiecare angajat il da statului!

Conform art. 79, alin (1), a) din Codul Fiscal, persoanele fizice au posibilitatea sa directioneze 2% din impozitul pe veniturile obtinute in anul anterior catre o entitate nonprofit, unitatilor de cult, precum si pentru acordarea de burse private, sau a sumei reprezentand 3,5% din impozitul anual datorat pentru sustinerea entitatilor nonprofit si a unitatilor de cult, care sunt furnizori de servicii sociale acreditati cu cel putin un serviciu social licentiat. Atentie, aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este, in esenta, o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi directionata de catre fiecare cetatean in parte, catre entitatea dorita de acesta!

Procesul este gratuit, adica pe contribuabil nu-l va costa nimic in plus. Banii se vor retrage din impozitul pe care el sau compania la care lucreaza il plateste catre stat. Redirectionarea se va face de catre stat, incepand cu trimestrul IV al anului in curs.

Daca doriti ca prin redirectionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastra l-ati platit statului pentru salariul din anul 2019 sa sprijiniti activitatea Asociatiei PRO STEM CELL, urmati in ordine pasii de mai jos, pana la data de 15 MARTIE 2020.

Doneaza

Doneaza. Implica-te acum!

In indeplinirea misiunii ei, PRO STEM CELL poate fi asistata cu timpul dumneavoastra, donatii materiale si donatii financiare. Fiecare contributie, oricat de mica este binevenita si va fi folosita pentru o mai buna desfasurare a proiectelor si programelor noastre. E adevarat, vremurile sunt grele pentru toata lumea. Dar nu uitati ca daca voua va e greu, noua ne e de mii de ori mai greu. Putin de la tine inseamna enorm la noi. Omenia, prietenia si dragostea nu se masoara in bani. Insa pot fi sustinute de ei!

2% pentru ProStemCell

Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Pro Stem Cell !

Redirectioneaza 2% pentru ProStemCell

Statul a inclus in Codul Fiscal o prevedere numita "2%". Astfel, contribuabilii persoane fizice pot sa directioneze in fiecare an 2% sau 3,5% din impozitul pe venit, catre o entitate nonprofit cum este si Asociatia PRO STEM CELL. Se poate spune ca "2%" sau 3,5% este o forma de parteneriat intre cetatean, autoritati fiscale si sectorul non-profit. Practic, cetateanul dicteaza statului modul in care vrea sa fie cheltuita o parte din impozitul sau.

  • Descarcati pdf button FORMULARUL 230 precompletat cu datele noastre, pentru a redirectiona cei 2% din impozitul dvs. pe venit, catre Asociatia PRO STEM CELL

Sponsorizeaza

Sponsorizeaza. Ajutorul tau face diferenta!

Fie ca le spunem sponsori, oameni de suflet, inimi caritabile sau persoane cu frica de Dumnezeu si dragoste de semeni, toti cei care ne dau o mana de ajutor, care ne daruiesc cate ceva, ne sunt prieteni. Haideti sa facem ceea ce putem face pentru semenii nostri care traiesc in suferinta si cu putin de la fiecare, putem aduce o raza de lumina si liniste in sufletul oamenilor cu nevoi speciale si probleme de sanatate.

Prin accesarea acestui site, ești de acord cu faptul că folosim cookies .