Doneaza. Implica-te acum!

Sunt nenumarate moduri in care poti ajuta. Apreciem orice contributie. Haideti sa facem ceea ce putem face pentru semenii nostri care traiesc in suferinta! Cu putin de la fiecare putem salva vieti. Avem obligatia morala sa-i ajutam si pe altii. Cu sprijinul tuturor, putem imbunatati viata oamenilor cu un destin nefericit.

Ce facem
Actionam, sensibilizam si mobilizam lumea in care traim cu totii, pentru ca trebuie sa ajutam din putinul nostru pe cei care, din motive obiective, trec prin tot felul de tragedii.

CUM POTI AJUTA

Ca donator:

1 Oferiti cu generozitate atunci cand aveti posibilitatea. Donatiile vor fi folosite in folosul persoanelor cu nevoi speciale, vulnerabile sau aflate in dificultate.

Datele de identificare fiscala sunt urmatoarele:

NUME: ASOCIATIA   PRO STEM CELL
CIF: 22150335
CONT IBAN: RO30RNCB0022088167450001
BANCA BCR PITESTI

2 Puteti de asemenea folosi prevederea din Codul fiscal prin care puteti redirectiona 3,5% din impozitul dvs. pe venit pentru finantarea programelor noastre.

  • Ghidul ANAF privind redirectionarea unei sume de pana la 3,5% din impozitul pe venitul net anual

Ca sponsor: 

Puteti redirectiona pana la 20% din impozitul pe profitul companiei dvs. catre Asociatia PRO STEM CELL, prin incheierea unui Contract de Sponsorizare. Prin aceasta sponsorizare care nu implica niciun cost suplimentar, imaginea companiei dvs. va fi asociata cu o organizatie care activeaza in Romania si care se bucura de prestigiu si de sustinere constanta in cadrul comunitatii.

Ca voluntar:

Voluntarul este persoana care isi dedica timpul si talentul unei cauze si unui grup care merita. Este persoana care crede cu adevarat in oameni si in puterea lor de a schimba lucrurile in bine.

Voluntariatul se desfasoara in baza unui contract exprimat in forma scrisa.

Modul de utilizare a resurselor financiare:

Mijloacele financiare obtinute de Pro Stem Cell sunt utilizate pentru:

  • sprijinirea programelor derulate in scopurile prevazute de statut;
  • documentare si dotari;
  • reprezentare si publicitate;

Va asteptam alaturi de noi si va multumim tuturor pentru ingaduinta, intelegere si ajutor!

Ofera celor din jurul tau sansa de a trai normal!