Beike Biotechnology - China Stem Cells Limited Beike Biotech Company Limited

111 Yan Ji Road, Shi Bei District Suite 529,

Qingdao, 266034, China

Tel: 0086 0532 6677 6659

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Site: www.stemcellschina.com

China Stem Cells Limited - Beike Biotech - Shenzen

Noi suntem China Stem Cells Limited, o companie menita sa va ofere informatii despre celulele stem, despre cercetare si tratamentele curente disponibile in China.

Site-ul este dedicat doar pentru a oferi si a da informatii principale despre celulele stem, despre cercetare si tratamentele curente disponibile in China. El este construit pentru a informa si educa lumea prin sporirea comunicarii celor care au nevoiede aceste informatii.

Compania Beike Biotech

Beike (pronuntat Bay-Ka) este o companie chineza biotehnologica cu sediul in Shenzhen (langa Hong Kong). Compania a fost fondata cu capital de la Universitatea din Beijing, Universitatea de Stiinta si Tehnologiedin Hong Kong, si Shenzhen City Hall. Constitutiv-ul societatii a fost, de asemenea, sprijinit cu subventii de la stat, din Fondul National al Chinei. In total, Beike a primit peste 6 milioane dolari SUA in subventii chineze de la Guvern.

{googleads}Beike este o companie privata, dar functioneaza sub o supraveghere atenta si cu sprijin puternic din diverse departamente ale guvernului chinez.

Cercetarea si tratamentele clinice cu celule stem ale companiei Beike, au fost dezvoltate pe o perioada de mai multi ani, care incepe la sfarsitul lui 1990 in primul rand de catre Universitatea Zhangzhou. In timp, o retea de peste 60 de doctoranzi de la Universitatea din Beijing, Universitatea de Stiinta si Tehnologie din Hong Kong, No. 3 Universitatea Militara Medicala, Universitatea Medicala Zhongshan, Colegiul Medical Guiyang, si Universitatea Stanford din Statele Unite au contribuit la promovarea tratamentului cu celule stem, precum si a tehnologiilor companiei Beike. Beike are oameni de stiinta chinezi, personal angajati cu norma intreaga, cu experienta la unele dintre universitatile de conducere din Vest, inclusiv Stanford, Universitatea din Minnesota, si de la UCLA.

Dupa efectuarea studiilor clinice pentru siguranta si eficienta, medicii din Zhengzhou au tratat primul pacient cu diagnosticul ALS (Scleroza Laterala Amiotrofica, de asemenea, cunoscuta sub numele de Boala Neuronului Motor), pacient din 2001. Din 2001 si pana in 2005, 200 de pacienti au fost tratati in diverse studii pentru a determina eficacitatea tratamentului pentru sfarsitul etapei unui numar mic de altfel de boli incurabile. Toti pacientii tratati cu avut optiunile unui tratament conventional epuizant.

Incorporarea

Beike a fost incorporata in Iulie 2005, dupa ce colaborarea oameniilor de stiinta a fost din ce in ce mai increzatoare, pentru a incepe tratarea pacientilor cu celule stem adult la scara comerciala. Incepand cu anul 2005, Beike Biotech a oferit tratamentul cu celulele stem a peste 6.000 de pacienti si are un contract de furnizare a celulelor stem pentru mai mult de treizeci de spitale. Beike este in prezent cel mai mare furnizor din tara.

Compania este formata din urmatoarele locatii si institutii de specialitate neurologice:

Qingdao

Orasul Qingdao este un port maritim de pe coasta de est a Chinei, inconjurat de dealurile Laoshan si sporturi internationale si o bogata istorie. Orasul este cunoscut pentru plajele sale, iar recent a gazduit competitia olimpica pe apa, din cadrul Jocurilor Olimpice din 2008. Spitalul Qingdao Chengyang People’s Hospital este situat in districtul Chengyang, la aproximativ 40 de minute de centrul orasului Qingdao, si la numai 5-10 minute de aeroportul Qingdao Liuting. Spitalul are 800 de membri ai personalului medical, 800 de paturi, si, mai mult de 60 de departamente. In octombrie 2007, a fost construita o aripa noua, si camerele pacientilor companiei Beike sunt situate la etajul 8 si 9, in departamentul VIP al acestei cladiri.

Spatiul comun, din departamentul VIP, are calculatoare, un TV prin satelit, o consola Wii videogame, si un covor rulant. Ambele etaje au cate o bucatarie. Etajul 8 are o camera VIP in plus, cu mai multe scaune si un spatiu mai mare.

Guangzhou

Spitalului de Medicina Traditionala Chineza din Provincia Guangdong este un spital modern, care are toate caracteristicile complete, si care contine toate departamentele medicale, necesare unui spital modern, si este unul dintre cele mai mari din provincia sudica Guangdong. Spitalul este, de asemenea, unul de top-evaluat in China, si dispune de un foarte mare centru de recuperare medicala. Guangzhou este al treilea cel mai mare oras, ca si marime, din China (dupa Shanghai si Beijing) si se afla la numai 75 de mile distanta de Hong Kong. In Guangzhou se afla foarte multe magazine internationale si restaurante, si mai multe tari au consulate in centrul orasului.

Nanjing

Centrul de tratament din Nanjing este situat in cea de-a doua filiala a Spitalului Universitar din Nanjing, din districtul Xiaguan, Nanjing. Acesta se afla la aproximativ 20 de minute cu taxiul de centrul orasului si la aproximativ o ora distanta de aeroport. Spitalul lucreaza in stransa colaborare cu Universitatea din Nanjing - o Universitate nationala medicala foarte respectata.

Nanjing este capitala provinciei Jiangsu, si are o populatie de aproximativ 3.6 milioane de oameni. Din punct de vedere istoric, Nanjing a fost capitala Chinei de peste durata a sase dinastii. Orasul este situat foarte aproape de raul Yangtze, si contine mai multe obiective istorice pentru pacientii care doresc sa viziteze.

Departamentul are 30 de camere pentru pacienti, iar plasarea acestuia la etajul 17 ofera o vizualizare completa a parcului Xiaotao, situat la cinci minute de mers pe jos de la spital.

Shijiazhuang

Orasul Shijiazhuang, capitala, centrul economic si industrial al provinciei Hebei, este situat la 320 km de Beijing, si se poate ajunge cu masina, cu trenul sau cu avionul.

Spitalul Bethune International Peace Shijiazhuang a fost mutat la actuala locatie, in octombrie 1948. In ultimii zece ani, spitalul a primit peste 600 de onoruri de stat si premii pentru realizarea stiintifica, iar personalul spitalului a scris si a publicat peste 3.600 de teze de cercetare. Acest centru este concentrat in principal pe tratamentul foarte dificil si pe cazurile mai speciale. Spitalul are 1.700 de paturi si multi dintre medici au fost instruiti in strainatate.

Pacientii companiei Beike primesc tratamentul in sectiunea VIP a spitalului. Pacientii pot zbura direct in Shijiazhuang sau in Beijing, urmand sa fie condusi la spital. Pacientii care zboara direct in Shijiazhuang trebuie s? utilizeze un zbor de leg?tur? din Shanghai sau Hong Kong. Centrul cuprinde o buc?t?rie pentru necesitatile pacientului si o varietate de camere VIP, mari si mici, care pot fi folosite pentru o extra taxa. Acest spital este o optiune bun? pentru pacientii care zboara numai pe aeroportul din Beijing, deoarece transportul (asigurat tot de compania noastra) de la Beijing la Shijiazhuang dureaza aproximativ 4-5 ore de mers cu masina.

Tratament

Cele mai multe celule din organism, au o anumita functie, in special in anumite organe, cum ar fi ficatul, pielea, sau creierul. Celulele stem sunt relativ nediferentiate, si inca au capacitatea de a se dezvolta in diferite tipuri de celule. Dupa ce au facut acest lucru, intr-un proces numit diferentiere, ele nu mai pot fi adaptate pentru orice alta functie.

Cea mai notabila si mai importanta caracteristica a celulei stem este capacitatea sa de a reproduce o celula complet noua, normala, si chiar mai tanara. Ca urmare, oamenii pot folosi propriile lor celule stem, sau celulele stem ale altor persoane, sau celule stem-derivate din tesuturi sau organe, pentru a-si vindeca bolile, sau pentru a preveni imbatranirea tesuturilor sau organelor. Acest lucru permite urmarea tratamentului pentru o gama larga si o serie de boli si leziuni, dintre care multe nu pot fi tratate cu metodele traditionale medicale.

In plus, fata de reproducerea celulelor noi si pentru inlocuirea celulelor, o functie importanta (si explicatia pentru majoritatea beneficiilor tratamentului cu celule stem) este aceea ca aceste celulele stem pot oferi, de asemenea, organismului si alti factori de crestere a celulelor, iar acestea ajuta pentru a intari urmatoarele functii:

1. Sistemul Imunitar

2. Reducerea numarului celulor moarte

3. Stimularea cresterii celulelor stem proprii ale pacientului

4. Neo-angiogeneza (cresterea vaselor de sange, care rezulta dintr-o crestere a fluxului sanguin in zonele afectate)

5. Reducerea cicatrizarii

6. Imbunatatirea conducerii eficiente a semnalelor electrice intercelulare si transductia.

Este important de remarcat ca exista, in general, o preocupare foarte mica sau chiar deloc a oamenilor de stiinta despre cunostinta informatiilor legate de sangele din cordonul ombilical, despre celulele mezenchimale sau despre maduva osoasa derivata din celule stem, spre deosebire de celulele embrionare/celulele stem fetale, care duc la aparitia cancerului si a tumorilor. Nici unul dintre cei mai mult de 6.000 de pacienti tratati nu au dezvoltat vreodata cancer ca urmare a tratamentului si, daca va fi gasit vreodata ceva, cercetatorii gasesc modalitati de a utiliza tratamentul cu celule stem ombilicale si adulte, producand “celule distrugatoare” pentru a ataca tumorile si a permite tratamentul pacientilor care au cancer.

Celulele Stem Adult

Beike preleveaza celulele stem din trei surse: sangele cordonului ombilical, cordonul ombilical, si autolog din maduva osoasa (prelevarea celulelor stem din propria maduva osoasa a pacientului). Dupa trecerea in revista a informatiilor medicale complete ale pacientului, medicii departamentului nostru medical va recomanda care sursa de celule stem ar trebui sa fie folosita pentru tratament. In unele cazuri, protocoalele pentru anumiti pacienti pot include utilizarea a mai mult de un singur tip din aceste celule stem.

Celulele Stem din sangele cordonului ombilical (UCB)

Pentru cele mai multe boli, cum ar fi Atrofia Musculara Spinala, Ataxie, precum si afectiuni legate de nervul optic, Beike recomanda tratamentul cu ajutorul celulelor stem UCB. Implanturile cu celulele noastre stem UCB, constau din trei subseturi de celule stem. Acestea sunt celulele stem hematopoietice, celulele endoteliale reproducatoare, si celulele stem Mesenchymale. Asa cum a fost demonstrat in numeroase studii, celulele stem hematopoietice si celulele endoteliale reproducatoare sunt susceptibile de a forma tesuturile din organism. Celulele stem Mesenchymale pot ajuta in procesul de crestere a condrocitelor (un tip de celule critice pentru a reinnoi tesutul, in special cartilajul), a celulelor hepatice, a celulelor renale, a neuronilor si, de asemenea, si conduitei in ceea ce priveste regenerarea celulelor vascularizare din creier, din zona oculara, si din organism, inclusiv inima, rinichii si pancreasul.

Cu toate acestea, in general, in acest stadiu de cercetare al celulelor stem, majoritatea pacientilor declara ca progresele lor se datoreaza si faptului ca dupa implanturile cu celule stem le-au fost implantati si factori de crestere a celulelor.

Celule Stem Mezenchimale din cordonul ombilical (UC-MSC)

Pe baza publicatiilor cercetarilor recente, si a experientei noastre, Beike recomanda utilizarea celulelor stem UC-MSC pentru anumite afectiuni. Aceste preparate injectabile contin un procent mai mare de celule stem Mesenchymale decat preparatele injectabile cu UCB si sunt apropiate de preparatele injectabile din cultura de celule stem din propria maduva osoasa a pacientilor. In prezent, noi recomandam tuturor pacientilor cu MS (scleroza multipla) si celor cu traumatism vertebro-medular (SCI) sa primeasca acest tip de preparate injectabile, pentru ca celulele nu doar produc importanti factori de crestere si ii diferentiaza in celule mature, dar pot, de asemenea, reglementa sistemul imunitar, reduce inflamatiile, cicatrizarile, si apoptoza celulelor.

Celulele stem din maduva osoasa (BM)

Pentru unele boli, inclusiv Leziunile Maduvei Spinarii, Paralizia Cerebrala, Leziunile Creierului, Piciorul Diabetic, Necroza Capatului Femural, si bolile inimii, medicii ofera posibilitatea de a utiliza celulele stem din propria maduva osoasa a pacientului (in functie de starea individuala a pacientului). Celulele stem pot fi cultivate din celulele prelevate din maduva osoasa, iar in functie de calitatea maduvei osoase, exista posibilitatea de a va administra doua implanturi. Aceste preparate injectabile (implanturile) au, de asemenea, o mare concentratie de celulele stem Mesenchymale si de celule stem din propria maduva osoasa, si pot fi o optiune viabila pentru cei care spera sa utilizeze propriile celule stem.

Metodele tratamentului

Implantul Intravenos (IV)

Metoda de implantare Intravenos (IV), este un proces foarte simplu si ar trebui sa fie deja familiar pentru cei mai multi dintre pacienti. O linie tubulara, cu un cateter de tip filetat, peste un ac, este introdus in vena pacientului. Odata ce s-a obtinut buna plasare, portiunea acului este eliminata si materialul plastic flexibil al cateterului este lasat in vena cu tubul atasat. Celulele stem amestecate cu serul sangelui ombilical vor fi administrate prin intermediul IV, dupa ce este administrat Dexametason-ul, pentru a evita orice potentiale reactii alergice. In mod tipic, sedarea, nu este necesara pentru aceasta procedura. Intregul proces de injectare IV dureaza mai putin de 45 de minute.

Punctia lombara

O punctie lombara (LP) este, de asemenea, comuna referindu-se la coloana vertebrala. Aceasta este o procedura utilizata pentru a accesa lichidul cefalorahidian din creier si din maduva spinarii, si ajuta la implantarea celulele stem direct in lichidul cefalorahidian, ocolind bariera hemato-encefalica. Medicii nostri au constatat ca aceasta metoda este cea mai putin invaziva pentru implantarea celulelor stem direct in sistemul nervos central. Lichidul cefalorahidian (LCR) este folosit de organism pentru a oferi protectie pentru creier si maduva spinarii, si limiteaza posibilitatea de a fi prejudiciate aceste zone. Organismul produce constant LCR si, astfel, orice lichid extras este inlocuit natural (automat, de catre organism) in mai putin de cateva ore.

Implanturile locale

Implanturile locale pot fi utilizate pentru a trata o varietate de afectiuni. Acestea includ Leziuni ale Maduvei Spinarii, Neuropatie Periferica, Piciorul Diabetic, si Distrofie Musculara. Pentru implanturile locale, celulele din propria maduva osoasa, cele Mesenchymale din cordonul ombilical, sau celulele stem din sangele cordonului ombilical, sunt implantate, de mai multe ori, direct, si, in jurul zonei afectate.

Injectarea interventionala intravasculara

Injectarea interventionala intravasculara poate fi aplicata pentru a trata unele boli cardiovasculare si cerebrovasculare, precum si boli vasculare periferice, cum ar fi Accidentul Vascular Cerebral, Boli Ischemice Cardiace, si Necroza de Cap Femural. Celulele stem vor fi transplantate direct in zonele deteriorate.

Boli tratabile

{googleads}Faptul ca, in aceasta etapa, beneficiile tratamentului cu celule stem provin datorita factorilor celulelor, pe care celulele stem ii dezvolta in organism, poate explica de ce pacientii cu foarte multe boli diferite au inregistrat progrese in urma tratamentuluii. Celulele stem si protocoalele companiei Beike au fost deja utilizate pentru tratamentul pentru multe dintre urmatoarele boli. In cazul in care afectiunea dumneavoastra este listata aici, va rugam sa completati cererea de inregistrare pentru tratament, pentru a vedea daca Departamentul nostru Medical considera ca tratamentul ar putea fi benefic pentru dvs. sau pentru cunoscutii dvs.

Tulburari neurologice

 • Boala Alzheimer
 • Ataxia
 • Ataxia cerebeloasa
 • Ataxia ereditara
 • Ataxia Spinocerebelara
 • Ataxia Friedreich
 • Ataxia dobandita (cauzata de Atrofia Spinocerebelara, sau datorita degenerarii, Olivoponto Cerebeloasa, Atrofie etc)

Tulburari din spectrul Autismului

 • Autismul
 • Sindromul Rett
 • Encefalomielita Acuta Diseminata
 • Agenezie de Callosum Corpus / Sindrom Aicardi
 • Sindrom Brown-Sequard
 • Sindromul Central Cord
 • Sindromul Central Durere
 • Myelinolysis Centrala Pontine
 • Hipoplazie Cerebeloasa
 • Atrofia Cerebrala
 • Malformatia Chiari
 • Paralizie Cerebrala
 • Demielinizari Cronice Inflamatorii
 • Polineuropatie
 • Encefalopatie
 • Encefalita (sechele)
 • Epilepsie
 • Encefalopatie infantila Epilepsie (Sindromul Ohtahara)
 • Glicogenul Bolilor de stocare de tip II (Pompe Disease)
 • Sindromul Guillain-Barr
 • Boala Huntington
 • Boala lui Kennedy (X-Linked spinarii si Atrofia Musculara Bulbar)
 • Sindromul Landau-Kleffner (Epileptiform Afazie dobandita)
 • Lissencefalie
 • Neuropatie Optica Ereditara Leber
 • Meningita (sechele)
 • Boli neurologice motorii
 • Scleroza Laterala Amiotrofica
 • Scleroza Laterala Primara
 • Atrofie Musculara Spinala
 • Microcefalie
 • Atrofia Multisistemului
 • Scleroza Multipla i(n placi)
 • Encefalopatie Mioclonica la bebelusi
 • Miopatie
 • Neuronal Ceroid Lipofuscinosis
 • Neurotoxicitate
 • Tulburari ale Nervului Optic
 • Hipoplazia Nervului Optic
 • Atrofia Optica
 • Afectiuni ale Nervului Optic
 • Neuropatia Optica Ischemica
 • Parkinson
 • Afectiuni Periferice ale Nervilor
 • Sindromul Perisilvian
 • Poliomicrogiria
 • Sindromul Post-Polio
 • Schizencefalie
 • Displasia Septo-Optica
 • Tetrapareza Spastica
 • Spina Bifida
 • Leziuni ale Maduvei Spinarii
 • Accident Vascular Cerebral
 • Traumatism Cerebral Post-Traumatic (sechele)
 • Meningita West Nile sau Encefalita
 • Sindromul West (Spasme infantile)
 • Sindromul lui William

Boli de inima

 • Cardiopatie Ischemica
 • Insuficienta Cardiaca Congestiva
 • Cardiomiopatie

Alte afectiuni

 • Piciorul Diabetic
 • Necroza de Cap Femural
 • Ciroza Hepatica
 • Ischemia Membrelor Inferioare
 • Distrofie Musculara
 • Distrofie Musculara Becker
 • Distrofie Musculara Duchenne
 • Distrofie Musculara Progresiva
 • Retinita Pigmentara
 • Retinopatie Prematura
 • Boli Vasculare Periferice

Contact

Daca sunteti interesati sa primiti mai multa informatie despre gasire a unui tratament in China pentru o boala specifica, puteti sa ne contactati la adresa de e-mail:

 • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Intrebari adresate frecvent (FAQ)

Majoritatea pacientilor au multe intrebari despre celulele stem si despre tratament, iar mai jos, veti gasi raspunsurile pentru cele mai comune intrebari. Va rugam sa ne contactati daca aveti nevoie de mai multe raspunsuri complete sau daca aveti orice alte intrebari.

Tratamentul cu celule stem va imbunatati starea mea?

In timp ce tratamentul cu celule stem adult nu poate fi considerat un leac pentru orice boala/afectiune, multi pacienti si rudele acestora cu boli degenerative simt fara echivoc faptul ca tratamentul le-a imbunatatit semnificativ calitatea vietii pentru multi dintre pacientii care sufera de boli degenerative sau alte afectiuni neurologice. De exemplu, tratamentul cu celule stem adult nu va elimina prezenta genetica a unei boli neurodegenerative, dar s-ar putea inversa simptomatic, un pacient confruntandu-se cu o astfel de boala putand sa-si imbunatateasca, calitatea vietii si sansele sale de supravietuire. Este foarte important sa notati faptul ca, multi doctori, pacienti si oameni de stiinta cred ca, cu cat un pacient urmeaza tratamentul mai devreme, cu atat mai rapid este impactul asupra calitatii vietii pacientului.

Pacientul poate sa foloseasca pentru tratament propriile celule crio-conservate din sangele cordonului ombilical sau pe cele ale unei rude?

Deoarece produsele din sange sunt foarte bine reglementate in China, nu este posibil ca pacientii sa importe, propriile lor celule din sangele cordonului ombilical, din alte tari in China. Beike este autorizata sa foloseasca doar celulele stem din cordonul ombilical, in spitalele specifice, in China. Celulele stem sunt testate de mai multe ori pe parcursul procesului de dezvoltare de catre cele doua banci de sange ale statului Chinez, si de propriile laboratoare private ale lui Beike, pentru siguranta lor. Este important de mentionat faptul ca, daca pacientul crede ca folosindu-si propriile celule stem din sangele cordonului ombilical poate avea mai multe imbunatatiri, din experienta noastra pentru tratamentul pacientilor din China, utilizarea celulelor stem din sangele cordonului ombilical al rudelor lor nu le aduce nici un beneficiu suplimentar. In plus, dintr-o mostra din sangele ombilical se poate face doar un implant si protocolul nostru de tratament este focalizat pe mai multe implanturi. Scopul nostru este de a permite, in cele din urma, familiilor sa-si foloseasca propriile celulele stem conservate din sangele cordonului ombilical, in viitorul apropiat. Va rugam sa va adresati reprezentantului Beike al pacientului, daca sunteti interesat de acest lucru si va putem actualiza despre progresul nostru cel mai recent.

Ce cazuri nu pot fi tratate de catre compania Beike?

Responsabilitatea noastra este de a oferi tratamentul in care noi credem ca este in siguranta si poate ajuta la imbunatatirea sanatatii si bunastarii pacientului. Nu vom oferi un tratament, daca suntem de parere ca acesta va fi in detrimentul starii pacientului. In prezent, compania Beike nu trateaza pacientii cu cancer sau cu un risc ridicat de cancer. De asemenea, nu vom trata femeile gravide. Noi cerem acestor femei insarcinate sa astepte pana cand starea lor dupa nastere s-a stabilizat. Compania Beike nu va trata pacientii a caror bunastare ar putea sa se deterioreze din cauza calatoriei de lunga durata cu avionul, de asemenea, nu vom trata pacientii care sunt conectati tot timpul la un ventilator, sau oricare pacient pentru care departamentul nostru medical crede ca nu va beneficia cu nimic in urma tratamentului nostru.

Tratamentul cu celule stem UCB sau UC-MSC poate cauza cancer?

Este important de remarcat ca exista, in general, o preocupare foarte mica a oamenilor de stiinta despre cunostinta informatiilor legate de sangele din cordonul ombilical, despre celulele mezenchimale sau despre maduva osoasa derivata din celule stem, spre deosebire de celulele embrionare/celulele stem fetale, care duc la aparitia cancerului si a tumorilor. Nici unul dintre cei mai mult de 6.000 de pacienti tratati nu au dezvoltat vreodata cancer ca urmare a tratamentului. In plus, cercetatorii nostri gasesc modalitati de a utiliza tratamentul cu celule stem ombilicale si adulte, producand “celule distrugatoare” pentru a ataca tumorile si a permite tratamentul pacientilor care au cancer.

De ce trebuie sa calatoresc in China pentru a beneficia de tratament?

China este un lider in tratamentele cu celule stem adult, de mai multi ani. Spitalele si personalul medical care lucreaza pentru compania Beike au experienta si sunt increzatori in utilizarea celulelor stem si in monitorizarea tratamentelor pacientilor. In plus, in China, va putem oferi cele mai mici costuri din punct de vedere al calitatii spitalului, al recuperarii medicale, precum si costul implanturilor cu celule stem. Avem si un centru de tratament cu sediul in Bangkok pentru pacientii care doresc sa beneficieze de tratament, in Thailanda, insa la un pret mai ridicat.

Pot alege in care centru de tratament voi merge?

In timp ce va puteti manifesta dorinta in legatura cu preferinta pentru locatia centrului de tratament, selectia finala se bazeaza pe analiza medicala a cazului dumneavoastra de catre departamentul nostru medical, spunandu-va care este centrul de tratament adecvat pentru a va oferi un tratament complet si, de asemenea, disponibilitatea camerei pe perioada de timp in care doriti sa urmati tratamentul.

De ce compania Beike ofera fizioterapia, o componenta a tratamentului cu celule stem?

In timpul unui ciclu de tratament, pacientii urmeaza zilnic sedinte de recuperare medicala. Acestea includ, fizioterapie, electroterapie, terapie ocupationala si acupunctura. Cercetatorii Companiei Beike considera ca aceste sedinte de fizioterapie ajuta la stimularea celulelor stem din intreg corpul. La fel cum utilizatorii de steroizi nu pot creste masa musculara fara munca si antrenament, asa si celulele stem lucreaza cel mai bine atunci cand organismul este activ. Aceste tratamente pot ajuta sa va asigure un nivel ridicat al activitatii corpului dvs si va pun in cea mai buna pozitie pentru a vedea beneficiile. Pacientii cu probleme oculare pot primi doar un program de recuperare compus din acupunctura sau acupresura, daca le este afectata doar vederea.

Ce este inclus in costul total al tratamentului?

Costul total al tratamentului standard include camera pacientului (cu un pat suplimentar pentru insotitor), implanturile cu celule stem si tratamentul medicamentos necesar, care rezulta in urma implanturilor, recuperarea medicala prescrisa de catre kinetoterapeutul dvs, serviciile de interpretare medicala, precum si transportul de la aeroportul local la spital, la sosire, si de la spital la aeroportul local, la plecare.

Sursa: StemCellsChina

Nota editorului: Acest articol nu este destinat sa ofere sfaturi medicale, diagnostic sau tratament.

Comentarii 

Postat la
%b %13, %2011
Postat de
gadescu maria
celule stem
as dori sa aflu care sunt pasi pt. a merge in china,ce trebuie facut ce acte cine trebuie sa le intocmeasca,nu stiu cum sa procedeaza,nu are nici cine sa ma ajute.am o mama batrana si bolnava care are grija de mine de 15 ani de cand sunt paralizata,sau daca toate aceste acte trebuie sa fie scrise in engleza e si mai grav,ca nu are cine sa mi le scrie,daca se poate trimite catre china si in lb.romana.as dori o explicatie clara sa ma lamureasca si daca sunt sperante cat de cat.daca doriti sa ma contacteze telefonic 0730510915 va multumesc anticipat.
Postat la
%b %13, %2011
Postat de
razvanel
implanturi cu celule stem
O sa te contactez telefonic pt a-ti da informatiile, pentru ca este o discutie de 10-15 min, ok? Nr. meu este 0744650751. DOAMNE AJUTA. Razvan.
Postat la
%b %13, %2011
Postat de
barbu gabriela
celule stem
tatal meu are un avc cu hemipareza stanga de 3 ani,am mers in multe spitale din buc si si-a revenit putin. As vrea sa merg cu el in afara poate am mai multe sanse pt ca el are 49ani si se enerveaza mereu ca sta acasa bolnav.Vreau sa stiu pasii,actele necesare traduse sa pot contacta clinica din china,sa vad ce parere au NR MEU ESTE 0769471384. MULTUMESC.
Postat la
%b %13, %2011
Postat de
druso
INFO
Recuperare buna in ACC aici

https://ro.reha.lviv.ua/

Tratamentul cu stem nu merita inca pentru tatal dvs, mai ales in China. Oalta solutie este la Targu Mures, la NEURO VITA

https://www.nova-vita.ro/

sau vedeti https://www.prostemcell.ro/resurse-web/centre-de-recuperare-neuromotorie/

Sanatate!
Postat la
%b %13, %2011
Postat de
Lidia
Hemipareza spastica stanga
Am o nepotica de 28 ani cu "Hemipareza spastica stanga". Va rog, ajutati-ma sa o fac bine !.Spuneti-mi, va rog, cine stie o clinica specializata si pasii ce trebuie sa-i urmam pentru a incepe tratamentul. In Romania am incercat totul! Va multumesc, astept un raspuns lamuritor, cu incredere !
Postat la
%b %13, %2011
Postat de
Stoica Olivian
diplopie cauzata de atrofierea nervului nr 5 ocular
buna ziua,
doresc informatii privind posibilitatea imbunatatirii/v indecarii cu celule stem a functionarii nervului ocumulotor.
daca trebuie realizate pregatiri in prealabil(stoma tologice, etc)
costuri tratament, inclusiv post-operatorii
multumesc anticipat
Postat la
%b %13, %2011
Postat de
cristina
neuropatie optica ereditara leber
am un frate de 15 ani de 1 an are boala neuropatie optica ereditara leber .as dori un sfat ar merita sa mergem in china?nr de tel:0256381493
Postat la
%b %02, %2011
Postat de
Razvan
China - celule stem
Buna ziua,

Va pot da aceste informatii, sunati-ma pe nr meu de telefon 0744650751, pt ca sunt multe informatii si imi ia mult timp sa scriu tot...
Astept sa ma contactati.DOAM NE AJUTA.

Razvan.
Postat la
%b %13, %2011
Postat de
anonim
intrebare
buna,stie cineva cat costa un tratament cu celule stem in China,ca nu gasesc nicaieri acasta informatie.
Postat la
%b %13, %2011
Postat de
daniel
raspuns
Vezi in povesti pacienti Beike:

https://www.prostemcell.ro/povesti-pacineti/beike-shenzen.html

De la 17.000 $ la 30.000 $ :-*
Postat la
%b %16, %2011
Postat de
Razvan Gabi
Buna ziua
Costul unei serii de tratament (in China, la clinica Beike), compusa din 6 implanturi cu celule stem este de 26.300 dolari.
Postat la
%b %16, %2011
Postat de
Razvan Gabi
Buna ziua
Buna ziua,
Va pot da aceste informatii, sunati-ma pr nr meu de telefon 0744650751, pt ca sunt multe informatii si imi ia mult timp sa scriu tot...
Astept sa ma contactati.DOAM NE AJUTA.
Postat la
%b %16, %2011
Postat de
Razvan Gabi
buna ziua
Puteti veni cu nepotica dvs la centrul chinezesc medical de recuperare Beike (www.beike.ro), din Campina, unde o va consulta medicul chinez si-i va recomanda tratamentul potrivit.
Pt mai multe informatii ma puteti suna pe nr meu 0744650751.
Postat la
%b %31, %2011
Postat de
Braica Tina
Buna ziua
As dori sa-mi dati si mie cateva informatii. Am 27 de ani si am distrofie musculara facio-scapulara . Am o viata normala deocamdata pentru ca boala are o evolutie foarte lenta, dar imi sunt afectati muschii centurii scapulare si ridic bratele destul de greu. Se poate trata aceasta boala in China? Cat ar costa intregul tratament?
Va multumesc.
Postat la
%b %02, %2011
Postat de
Razvan
China - celule stem
Buna ziua,

Va pot da aceste informatii, sunati-ma pe nr meu de telefon 0744650751, pt ca sunt multe informatii si imi ia mult timp sa scriu tot...
Astept sa ma contactati.DOAM NE AJUTA.

Razvan.
Postat la
%b %06, %2011
Postat de
mirela
stem in forma usoara de autism
amun baietel de 8 ani cu tulburare pervaziva de dezvoltare. retard sever in achizitia limbajului.(a avut un oreion cu complicatii la 7 luni-meningita si pancreatita) este indicat implant cu stem? ce costuri? exisat sansa de a se deconta ceva prin cas. pana acum totul l-am platit noi parintii. multumesc. eu am speranta deoarece este o forma usoara,este un copil receptiv, avem contact vizual, raspunde la nume. un declick mic ne lipseste...
Postat la
%b %14, %2011
Postat de
daniel
TRANSPARENTA
Salutare!

Razvan, observ ca dai acelasi raspuns de ceva timp. NU PROCEDEZI CORECT. Oamenii scriu sa afle detalii, ce este scris ramane scris... asa si alti vizitatori isi pot insusi cunostinte referitoare la tratamentul stem din raspunsurile postate aici; daca vroiau sa te sune o faceau din primul tau raspuns, ce spui, am dreptate sau nu?

Vreau TRANSPARENTA, nu motivul ca ai mult de scris... pe de alta parte curiozitatea este mai mare decat pare, tot ce scrii si dai informatii o faci in calitate de pacient, nu se poate spune ca exista vindecare dupa implantul cu celule stem in vreo alta boala care nu are tangenta cu "boli ale sangelui" unde proportia este de 80%; pentru restul sunt doar ameliorari si atata tot.

La ~ 30-50.000 euro e incertitudine si cine are acesti bani o face din experienta, nu ca pe o necesitate. Sper ca ai inteles de ce vreau TRANSPARENTA in comentarii
Postat la
%b %24, %2011
Postat de
Razvan
Celule stem China
Dani, tu ma cunosti, sunt transparent si ofer transparenta, insa tu stii bine ca fac si recuperare 3 ore/zi, lucrez si am si multe mail-uri de raspuns celorlalti pacienti...asa ca, ceea ce vreau sa spun este faptul ca eu nu am timp sa scriu comment-uri "kilometrice", pt ca am foarte multe informatii de oferit, iar tu stii bine ca nu-mi pot misca degetele si scriu destul de greu, de aceea imi ia mult timp sa scriu, si tocmai de aceea las oamenilor telefonul si adresa mea de [censored], sa ma contacteze si sa le spun vernal tot ce au nevoie...Imi este mult mai usor sa vorbesc 20 de min la tel si sa le ofer multime de informatii..Dac a as sta sa scriu ceea ce le spun la telefon mi-ar lua ore intregi...Si stii si tu ca o discutie telefonica este interactiva, oamenilor le vin tot felul de intrebari derivate din discutie...Deci , acesta este singurul motiv pt care aleg sa vorbesc la telefon in loc sa stau ore intregi sa scriu...

Sper ca ma intelegeti.
DOAMNE AJUTA.
Postat la
%b %10, %2011
Postat de
gogoasa doru
Buna ziua
ma numesc doru si am o fetita in virsta de 12 ani care este diagnosticata cu sindromul rett as dori sa stiu daca aceasta boala se poate trata la aceasta clinica
Postat la
%b %12, %2011
Postat de
Razvan
Celule stem - China
Doru, poti sa iei legatura cu tatal acestei fetite, care acelasi diagnostic, si care a facut de 2 ori tratamentul cu celule stem in China. Laura Besleaga (Sindrom Rett) (Laurentiu Besleaga, tatal ei, 0728078226)
Suna-l si intreaba-l mai multe informatii.
DOAMNE AJUTA.
Postat la
%b %21, %2011
Postat de
rangosch andrei
buna
Ma numesc Andrei am 24 de ani si de la varsta de 17 am fost diagnosticat cu distrofie musculara. Sunt pensionat cu gradul 1 dar deocamndata nu sunt la pat. Mama mea are aceiasi boala. Suntem din Iasi. As vrea sa stiu mai multe despre clinica din China, as vrea sa aflu despre operatia cu celule stem Ce sanse de vindecare as avea?
Astept un raspuns pe adresa mea de mes, cine are aceasta boala stie despre ce vorbesc. Dati-mi si mie un sfat ce as putea face sa nu ajung la pat.
Postat la
%b %09, %2011
Postat de
Razvan
Tratament - celule stem - China
Andrei, poti intra pe stemcellschina. com si tratamentcucelu lestem.com sau beikeinfocenter .com unde poti afla foarte multe informatii despre tratamentul cu celule stem din China, si despre pacientii cu Distrofie musculara tratati de cei din China. Primele doua site-uri sunt traduse in lb.romana. Iar pentru alte informatii suplimentare ma poti suna si pe mine la 0744650751 si te ajut cu placere.
DOAMNE AJUTA.
Postat la
%b %01, %2011
Postat de
Alina
info paraplegie flasca
Razvan, mai stii si alte persoane tratate in China? ai cumva contactele lor? sa vedem ce rezultatea ua vut si altii. Pe mine ma intereseaza daca se paote trata paraplegia flasca la un bebelus.
multa sanatate
Postat la
%b %04, %2011
Postat de
ion
vreau sa aflu de distrofie musculara
vreau sa aflu daca boala mea distrofie musculara progresiva de gradul 1 daca se trateaza cu celule stem eu sunt din republica moldova sunt de 10 ani la pat va rog cine vrea sa ma ajute cu informati
Postat la
%b %16, %2011
Postat de
Dinu Alina
Autism
Buna ziua! O fetita de 2 ani si 9 luni a fost diagnosticata acum 3 luni cu Autism infantil, suntem ingrijorati si am auzit ca ar putea exista o solutie cu ajutorul celulelor stem, precizez ca nu au fost recoltate celule stem la nastere, dar poate exista o solutie? daca da. care ar fi sansele si riscurile unei astfel de interventii in caz ca se poate efectua?! terapia ABA poate ajuta intr-o masura mai mare sau nu decat interventia cu celule stem? Multumesc din suflet! Va rog din inima... astept un raspuns de la dumneavoastra!
Cu stima, Alina
Postat la
%b %05, %2011
Postat de
razvanel
Implanturi cu celule stem
Buna ziua! Eu va pot da multe informatii legate de tratamentul cu celule stem pt pacientii cu Autism, asa ca daca puteti cintactati-ma pe 0744650751 (nr meu) si va ajut cu placere. Multa sanatate. DOAMNE AJUTA.
Postat la
%b %27, %2012
Postat de
cismaru irina
paraplegie flasca
buna ziua numele meu este cismaru irina si am o fetita in varsta de un an si jumate iar la nastere a fost diagnosticata cu hidrochefalie, mielomingocel toraco lombar si paraplegie flasca va rog frumos sa imi spuneti daca va putea sa mearga va multumesc
Postat la
%b %07, %2012
Postat de
mircea.popovici
scleroza laterala amiotrofica
buna ziua mama mea a fost diagnosticata cu SLA puteti sa mi spuneti daca un transplant cu celule stem ar ajuta-o si cat ar costa. Daca mai e cineva care sufera de aceasta boala as dori sa ma contacteze la nr de tel 0720178315 multumesc!
Postat la
%b %09, %2012
Postat de
grigore bujor
necroza cap femural
buna ziua
As dori sa stiu daca in cazul necrozei de cap femural, exista vreo sansa de vindecare prin tratamentul cu celule stem.
Postat la
%b %16, %2013
Postat de
natalia
ciroza
buna ziua
tatal meu de 63 ani a fost diagnosticat cu ciroza hepatica, se poate trata cu celule stem in china? daca da care ar fi costul aproximativ?
va multumesc
Postat la
%b %05, %2013
Postat de
ramona
glioma nerv optic
buna ziua
am o fetita de 7 ani care a fost diagnosticata cu neurofibromatoz a tip 1 si gliome nerv optic cu extindere si in chiasma. a primit un tratament de 2 ani de citostatice in spania, in acest moment tumoarea este stabila, dar este, precizez ca tumoarea este infiltrata in nervi optici deci nu se poate opera sau radia, va rog sa-mi spuneti dc exista tratament in china, putem comunica prin mail, deoarece telefonic e mai dificil find tot in spania
Postat la
%b %11, %2013
Postat de
Cristee
Sla
Buna tatal meu a fost diagnosticat cu sla intro forma usoara asa a zis doctoru ,momentan are afectata mana dreapta exista vreo Sansa cu celule stem. Astept raspuns multumesc .
Postat la
%b %13, %2013
Postat de
florin
celule stem
am schizofrenie , ma pot ajuta celulele stem in vindecarea schizofreniei.m ultumesc.ASTEPT Raspuns
Postat la
%b %25, %2014
Postat de
ion paula
hipoplazia nervului optic
Nepotelul meu de 3 ani a fost recent diagnosticat cu HIPOPLAZIE A NERVULUI OPTIC.Ce sanse de vindecare are si care ar fi acestea?
Postat la
%b %30, %2014
Postat de
ana
tetrapareza spastica
As dori sa vb despre problena mea daca se poate sa ma sunati...0747 952 842multumesc anticipat
Postat la
%b %15, %2015
Postat de
loredana
sla
Buna ziua!Mama mea in varsta de 54 ani, i s- a pus diagnostic de SLA,in luna august 2014.Mana stanga nu o mai foloseste si mersul este greoi!Vreau sa stiu daca exista sansa si speranta de vindecare cu celule stem.Multumesc si astept un raspuns!Doamne ajuta.
Postat la
%b %18, %2015
Postat de
Iordache Razvan
Celule stem pt SLA
Buna ziua Loredana, te pot ajuta dandu-ti mai multe despre implanturile cu celule stem. Ma poti suna pe 0744.650.751.
Postat la
%b %01, %2016
Postat de
Corneliu
Buna seara
Ma numesc Cornel si as dori sa va cer cateva datalii in ceea ce priveste un tratament cu celule stem in China.
Boala despre care vorbesc este NEURONAL CEROID LIPOFUSCINOSIS.CLN2

Astept un raspun urgent vazind ca tipul de boala nu iti da prea mult timp la dispozitie.
Multumesc mult

Adauga comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Prin accesarea acestui site, ești de acord cu faptul că folosim cookies .