StemCell Pharma Inc - Nevada

1701 East Katie Ave., Ste. #20 Las Vegas,

NV 891 United States of America

Tel: 001 702 389-5893 ;

Fax: 001 702 733-9505

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Site: www.stemcellpharmainc.com

 

Tratament medical fara licenta (INCHIS)

LAS VEGAS, Statele Unite ale Americii: Conform News KTVN in data de 16 iulie 2010, Alfred Sapse, a fost judecat intr-un tribunal din Nevada pentru fraudarea a 1 milion dolari de la pacienti si investitori, intr-o afacere cu celule stem. In rechizitoriu s-a spus ca Sapse a pretins a fi un medic pensionar care a studiat in Ucraina, dar n-a avut nici o licenta medicala in Nevada sau orice alt stat american. Acesta (tribunalul)  sustine ca Sapse a creat StemCell Pharma Inc. in mai 2005, ca parte a sistemului de frauda.

StemCell Pharma Inc - Nevada

"Celule Stem" este o companie bio-farmaceutica privata, fondata in iunie 2007, fiind o sucursala a firmei StemCell Pharma Inc din S.U.A., ce face legatura dintre pacientii din Romania si medicii din America. SC Celule Stem SRL este dedicata introducerii pe cat de rapid posibil a tratamentului cu celule stem, mai ales in boli considerate incurabile in momentul de fata. Fiind sucursala a firmei StemCell Pharma Inc., ne ocupam cu furnizarea, catre eventualii pacienti interesati, a informatiilor necesare pentru a intra in legatura cu domnul Dr. Alfred T. Sapse.

Tratamentul se bazeaza pe o inventie numita “Implant utilizand celule stem din membrana amniotica placentara, cu o activitate telomerica prelungita; fabricare si utilizare clinica”, inventator fiind dr. Alfred T. Sapse, presedinte si fondator al companiei StemCell Pharma Inc., care are drepturile globale asupra acestei inventii.

Membrana amniotica este un invelis translucid care acopera placenta, continand celule stem de tip embrionic, celule capabile ca dupa introducerea in corpul pacientului, sa repare si, daca este necesar, sa reconstruiasca intregi organe si tesuturi, printr-un proces de diferentiere, adica celulele stem se transforma in celule hepatice, cardiace, ale sistemului nervos, ale creierului si in orice alte forme de celule umane.

Implantul a avut rezultate intre modeste si impresionante in tratarea bolilor neurodegenerative, cum ar fi scleroza multipla, scleroza laterala amiotrofica (ALS sau boala lui Lou Gehrig), maladia Parkinson, bolile oftalmologice (retinita pigmentara, sindromul Usher, maladia Stargardt), distrofia musculara, inclusiv boala Duchenne, bolile copiilor, ca de exemplu paralizia cerebrala si epilepsia, bolile autoimune (lupus eritematosus) si in special in tratarea simptomelor imbatranirii. Nu s-au primit rapoarte de infectie sau rejectie in niciunul din cazurile tratate. Studiile clinice incepute in Statele Unite sunt acum continuate in alte tari, iar unele dintre rezultatele obtinute ar putea fi folosite in Statele Unite in programele de investigare a unor noi tratamente sub egida FDA (Food and Drug Administration - Administratia pentru Alimente si Medicamente din SUA).

Rezultatele obtinute cu implantul dr. Alfred Sapse in tratamentul bolii numite scleroza amiotrofica laterala (ALS sau SAL), au determinat conducerea companiei sa pregateasca o cerere catre Food and Drug Administration (FDA) din Statele Unite, de a se aproba testarea clinica a acestui produs (membrana amniotica) in concordanta cu un protocol intocmit de compania StemCell Pharma Inc.

{googleads}StemCell Pharma Inc., a semnat un contract cu o banca de tesuturi din Statele Unite, care va furniza la cerere membrane amniotice pentru a fi folosite in implanturi. Membranele amniotice produse de aceasta companie au fost aprobate de FDA, ca intrunind conditiile GMP (good manufacturing processes) si GTA (good tissue processes).

Servicii oferite

Firma noastra doreste sa ofere speranta si o sansa, chiar pentru maladii considerate incurabile pana acum.

Care sunt bolile ce pot fi tratate prin implant cu celule stem?

In prezent, prin acest implant, sunt tratate urmatoarele afectiuni:

  • ALS (boala lui Lou Gehrig)
  • Imbatranirea, inclusiv maladia Alzheimer
  • Boala Parkinson
  • Scleroza multipla
  • Paralizia cerebrala (cerebral palsy, asociata cu tetrapareza spastica si epilepsie)
  • Retinopatie pigmentara (retinitis pigmentosa)
  • Boalalui Stargardt
  • Sindromul Usher
  • ACL (amauroza congenitala Leber)
  • Distrofia musculara
  • FSH (distrofie fascio-scapulo-humerala)
  • ED (disfunctie erectila)

Ce costuri implica o astfel de interventie?

Costurile implicate sunt in functie de mai multi factori. Pentru a va informa despre costurile aferente situatiei dumneavoastra, puteti lua legatura cu noi, folosind informatiile de Contact.

In 2009 costurile unei interventii erau de 9000 $. Suplimentar se adauga biletul de avion dus/intors 1450 Euro si cazarea 1000 $ la hotel 10 zile cu mic dejun inclus.,

Care este procedura ce trebuie urmata pentru a beneficia de acest tratament?

  • 1. se trimit prin e-mail informatii despre diagnosticul stabilit;
  • 2. se stabileste un contact direct cu domnul Dr. Sapse;
  • 3. dupa primirea unei facturi proforme din Statele Unite, se plateste jumatate din suma in contul descris in factura, urmand ca restul sumei sa fie achitat dupa interventie;
  • 4. solicitantul va fi inscris in grupul programat in luna respectiva. La acest moment solicitantul trebuie sa posede contravaloarea transportului si cazarii. Aceasta va fi depusa la persoana de contact desemnata de firma noastra;
  • 5. veti fi informat de amanuntele legate de imbarcarea la aeroportul "Otopeni" din Bucuresti;
  • 6. fiecare grup este insotit pe durata calatoriei de un reprezentant al firmei.

In cazul in care renunt, ce se intampla cu banii achitati?

Se trimit informatiile legate de banca si numarul de cont unde doriti sa va fie returnata integral suma in cel mai scurt timp.

La ce intervale de timp sunt constituite grupurile?

In fiecare luna este organizat un grup de 8-10 pacienti la care se adauga insotitorii fiecaruia.

Cum este organizata primirea pacientilor?

Durata sederii este de patru zile:

  • 1. domnul Dr. Sapse preia grupul;
  • 2. se rezolva problemele legate de cazare si masa;
  • 3. investigarea pacientilor de catre medici specialisti;
  • 4. a doua zi, li se face implantul pacientilor adulti;
  • 5. a treia zi sunt tratati pacientii minori;
  • 6. urmatoarea zi este programata pentru refacere;
  • 7. intoarcerea in tara.

Cati insotitori pot avea?

Nu este o limitare a numarului acestora, dar pentru fiecare trebuiesc suportate cheltuielile aferente.

De cate ori trebuie repetat implantul?

Intr-un numar de cazuri, o singura procedura a fost suficienta sa aduca ameliorari, de multe ori foarte substantiale. In alte cazuri, in special in retinita pigmentara, a fost repetata a doua oara, dupa 5-6 luni, deoarece ameliorarile substantiale obtinute cu prima procedura au avut tendinta sa dispara dupa 3-4 luni.

Cat dureaza pana voi vedea rezultatele tratamentului?

In majoritatea cazurilor, rezultatele, daca vor fi, pot apare pana in sase luni iar in cazul copiilor ceva mai putin. Nu va asteptati la minuni, in cateva zile sau cateva luni. Boala de care suferiti o aveti de ani, in multe cazuri mostenita. Tratamentul cu celule stem, in multe cazuri, nu a dat nici un fel de rezultate.

Cine este Omar D Gonzales?

Omar D. Gonzalez, MD, fondator al INTEGRA MEDICAL CENTER este un doctor specialist in acupunctura si in medicina regenerativa, foarte educat si bine instruit. Din 1991 Omar D. Gonzalez, MD a pus bazele unui tratament personalizat de celule stem pentru mii de pacienti care au diferite de probleme de sanatate.

El a tratat pacieni cu oboseala cronica, stres si anxietate, insomnie, probleme de memorie, retinita pigmentara, Parkinson, ALS, artrita reumatoida, Lupus generalizat sau discoid, scleroza in placi, hepatita, dermatomiozita, psoriazis, Distrofie Musculara si chiar autism.

Contact:

Omar D. Gonzalez MD
Integra Medical Center
USA Phone +1(956) 501-1167
MEX Phone +52 899 937-0260
www.integramedicalcenter.com
www.dromargonzalez.com

Nota editorului: Acest articol nu este destinat sa ofere sfaturi medicale, diagnostic sau tratament.

COMMENTS 

Postat la
%b %06, %2014
Postat de
RADU
Buna ziua
Am o fetita de 4 ani si jumateate si de mica mergem la doctori si a fost diagnosticata cu posibila retinopatie pigmentara la prima clinica, la alta clinica ameuroza concenitala leber. Sunt disperat, nustiu in ce parte sa mai ma duc.
Ce suma m-ar costa o astfel de interventie?
Va multumesc

Adauga comentariu

Codul de securitate
Actualizează