Cerebrolysin

Cerebrolysin: Solutie injectabila concentrat de cerebrolizinaCerebrolysin - Solutie injectabila

Componenta: 215,2 mg concentrat de cerebrolizina, Vehiculum ad 1 ml.

Prezentare: Solutie injectabila 215,2 mg/ml in fiole a 1 ml si 5 ml in fiole N 5 si Solutie perfuzabila 215,2 mg/ml in flacoane a a 20 ml, 30 ml si 50 ml N 5.

Tanakan

Tanakan: vasodilatator si psihostimulantTanakan - vasodilatator & psihostimulant

Componenta: Extract standardizat si titrat (Egb 761) din frunzele arborelui Ginkgo biloba.

Prezentare: Comprimate filmate 40 mg N 30. Solutie buvabila 40 mg/1 ml 30 ml.

Particularitati farmacologice

Neupogen, solutie injectabila

Neupogen: Substanta activa filgrastimNeupogen - Compozitie

Filgrastim este o proteina extrapurificata, neglicozilata, continand 175 aminoacizi. Filgrastim este produs in laborator, dintr-o tulpina de Escherichia coli, modificata genetic prin adaugarea unei gene pentru factorul de crestere granulocitar. Substanta activa: filgrastim (G-CSF*).

Lyrica - Pregabalin

LYRICA capsule - DCI: PREGABALINIUMLYRICA capsule - DCI: PREGABALINIUM

Compozitie: Substanta activa este pregabalin. Fiecare capsula contine 75 mg pregabalin. Excipientii sunt: lactoza monohidrat, amidon de porumb, talc, gelatina, dioxid de titan (E171), laurilsulfat de sodiu, siliciu coloidal anhidru, cerneala neagra (care contine shellac, oxid negru de fer (E172), propilenglicol, hidroxid de potasiu), oxid rosu de fer (E172) si apa.

Plaquenil, comprimate

Plaquenil comprimatePlaquenil comprimate - Indicatii

Afectiuni reumatice si dermatologice: lupus eritematos sistemic; lupus eritematos discoid; artrita reumatoida; artrita cronica juvenila; afectiuni dermatologice produse sau agravate de lumina solara.

Malarie: pentru tratamentul atacurilor acute si pentru suprimarea malariei produsa de Plasmodium vivax, P. ovale si P. malariae sau de tulpini senzitive de P. falciparium. Pentru tratamentul radical al malariei produsa de tulpini senzitive de P. falciparium.

Fosamax - Alendronat sodic

Fosamax - Alendronat sodicBifosfonatii aprobati pana in prezent pentru tratamentul osteoporozei sunt: Alendronat (Fosamax cpr de 10 si de 70 de mg), Risendronat (Actonel cpr de 5 si de 35 mg), Etidronat (Didronel cpr de 200 si 400 de mg). Sunt eficienti in prevenirea pierderii osoase asociata cu deficitul de estrogeni din menopauza, tratamentul cu glucocorticoizi si imobilizarea.