The Brain Cell Therapeutic ClinicAceasta clinica este condusa de dr. David Steenblock care sustine ca "a pus impreuna un numar de factori de crestere si de alte produse naturale care sunt cunoscute a proteja noile celule ale creierului" si numeste terapia cu celule stem "un tratament nou si excitant pentru regenerarea creierului".

Dr. Steenblock si-a dedicat multi ani pentru cercetari in domeniul biochimiei, patologiei, fiziologiei nervilor si a muschilor, bolilor cardiovasculare si altor boli ale batranetii. Totusi o cercetare in arhiva Medline arata ca singurul lui articol publicat a fost impreuna cu alti doi autori in 1960 cand lucra ca asistent in cercetarea de laborator in cadrul rezidentiatului, un articol despre blocajele sanguine la animalele de laborator.

In 1994 dupa ce este acuzat de neglijenta in tratarea a doi pacienti , medicul a semnat o recunoastere a culpei medicale si a platit o amenda de 10.000 $, a fost pus sub probatie pentru 5 ani, perioada in care i-a fost cerut sa faca cursuri de educatie continua in domeniul farmacologiei, eticii medicale, s.a.

In 1995 dupa ce usa camerei hiperbarice cu oxigen a sarit ranind trei persoane, anchetatorii au constatat ca folosea trei persoane nelicentiate drept 'asistenti de terapie fizica'. A primit prelungirea perioadei de proba cu trei luni si 3.500 $ amenda.

Linkul catre clinica: Stroke Doctor Dr. David Steenblock Brain Therapeutics Medical Clinic (anterior numita Health Restoration Medical Center and the Brain Cell Therapeutic Clinic) din Mission Viejo, California, o vizita personala este binevenita.

Sursa : Stephen Barrett, M.D. The Shady Side of Embryonic Stem Cell Therapy

Nota editorului: Acest articol nu este destinat sa ofere sfaturi medicale, diagnostic sau tratament.

Adauga comentariu

Codul de securitate
Actualizează