Casa de Pensii distribuie biletele de tratamentIncepand cu luna septembrie, se va relua acordarea de bilete de tratament pentru pensionari.

Listele cu repartitia biletelor de tratament sunt afisate atat la sediul Casei de Pensii Judetene cat si pe pagina de internet a institutiei, www.cnpas.org specifica fiecarei Case Teritoriale de Pensii.

Persoanele care sunt beneficiare ale unui bilet de tratament trebuie sa se prezinte la sediul CJP, cu trimiterea de la medic in dublu exemplar (formular cu regim special), buletinul de identitate si cuponul de pensie aferent lunii iulie sau august 2010.

Cei care beneficiaza de gratuitate, veteranii, persoanele cu handicap, trebuie sa prezinte pe langa documentele mai sus mentionate si actele doveditoare in acest sens. Neprezentarea beneficiarilor care se regasesc pe listele aprobate, in termen de 5 zile de la afisare, atrage redistribuirea biletelor de tratament.

Pensionarii care si-au depus cereri in lunile de vara, atunci cand nu erau disponibile biletele pentru tratament, trebuiesa isi reinnoiasca solicitarile pentru a putea intra in posesia biletelor.

Din 25 august, biletele ramase nevandute vor fi scoase "la liber", dupa principiul "primul venit, primul servit". Cei care vor sa cumpere bilete trebuie sa aiba asupra lor o copie a actului de identitate, dar si originalul, o trimitere medicala de la medicul de familie sau de la medicul specialist, pe care sa se precizeze statiunea unde recomanda efectuarea tratamentului.

Pentru cele 18 zile de tratament, beneficiarii vor avea de achitat 50% din valoarea pensiei.

Adauga comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Prin accesarea acestui site, ești de acord cu faptul că folosim cookies .