Conferinta TEDxBucharest 2010Cei care fac lucrurile sa se intample in Romania de astazi se reunesc pe 15 octombrie 2010, la Crystal Palace Ballrooms (Calea Rahovei 198A), pentru conferinta TEDxBucharest - unde ideile bune se intalnesc cu oamenii care au nevoie de ele. Ultimele zile de inscrieri pentru conferinta internationala TEDxBucharest 2010 : locul unde ideile bune se intalnesc cu oameni care au nevoie de ele. Cei treisprezece vorbitori din patru tari vor acoperii domenii ca tehnologie, cultura, divertisment, sport, biologie, leadership, educatie si antreprenoriat.

Afla mai multe despre invitati si despre TEDxBucharest 2010, organizat sub tema "Today is a good day", de pe site-ul evenimentului.

Organizata independent sub licenta TED Global, TEDxBucharest aduce audientei sale ideile a opt vorbitori romani si a patru internationali intr-un spatiu audio-vizual aparte. Cei 13 vorbitori au in comun un trecut de inovatie, perseverenta si reusite contagioase. Venind dintr-o diversitate de domenii precum design, business, teatru, medicina, sport, activism social, mass media, stiinta si educatie, ei aduc prin TEDxBucharest exemple care inspira.

Exemplele personale, precum cel al lui Andrei Rosu care a alergat maratonul de la Polul Nord la -40° C si cel al lui Nik Halik, multi-milionarul care a luat cina pe Titanic, se alatura exemplelor de business cu o imensa componenta sociala: serialul Oraselul Lenes si conceptul de scoala mobila pentru copiii strazii.

Raluca van Staden, Oana Pellea, Catalin Stefanescu, Adrian Bejan, Mihai Panaitescu si Adrian Stoica, Roland Hermann, Radu Tatucu, Eric Weiner, Magnus Scheving, Mihai Panaitescu sunt o parte dintre profesionistii ce vor vorbi la TEDxBucharest. Cum detectezi tulpini cancerigene in doar sase minute cu o inventie autohtona, folosirea umbrei pentru identificarea unui infractor prin satelit, de ce designul de viitor e facut de tineri si ce inseamna in 2010 cuvantul cultura sunt intrebari la care raspund ideile lor.

Pentru ca ideile bune merita impartasite, conferinta va fi si in 2010 un spatiu al inovatiei, o escapada din rutina truismelor si o incursiune intr-o joaca a conceptelor. TEDxBucharest este organizat de 11 tineri profesionisti ce isi dedica voluntar experienta, creativitatea si timpul. Puteti afla lista completa a vorbitorilor pe site-ul oficial al conferintei, www.tedxbucharest.com alaturi de povestea editiei din 2009. Inscrierile pentru a participa la conferinta sunt inca deschise online.

Sursa: TEDx

Adauga comentariu

Codul de securitate
Actualizează