Arta

Pictura, sculptura, grafica, arta decorativa, arta fotografica, desen.

Arta este in esenta cea mai profunda expresie a creativitatii umane. Intr-un sens larg, termenul "arta" desemneaza orice activitate, care se bazeaza pe cunostinte, exercitiu, perceptie, imaginatie si intuitie. Arta este privita prin creatie, nu prin dizabilitati. Cauta talentele din galeria de arta!

Picturi si tablouri Lucrari de scluptura Grafica si desen Arta fotografica

Citeste mai mult...

Muzica

Creatie artistica, dans, folclor, interpretare

"Muzica este o lege morala, ea da suflet universului, aripi gandirii, avant inchipuirii, farmec tineretii, viata si veselie tuturor lucrurilor, ea este esenta ordinii, inaltand sufletul catre tot ce este bun, drept, frumos." (Platon)

Coregrafie artistica Dans in scaunul cu rotile Artist nevazator Interpret muzical in scaunul rulant

Citeste mai mult...

Literatura

Literatura este arta compozitiilor scrise. In mod uzual si oarecum superficial, beletristica se imparte in trei genuri diferite: liric (poezie), epic (proza) si dramatic (teatru). Atelierul literar, prezinta creatii personale, eseuri, proza, noutati si prezentari artistice.

Atelier literar Carti si opere literare Eseuri, poezii si proza Arta dramatica

Citeste mai mult...

Sport

Un "sport" reprezinta o activitate de natura fizica ce poate implica competitii. Posibilitatile, alta data incredibile ale persoanelor cu dizabilitati, precum si dorinta lor permanenta de autodepasire a propriilor performante, coroborate cu dorinta de competitie specifica omului, au facut ca atitudinea activitatilor motrice sa fie reorientata catre activitatea sportiva.

Atleta in scaunul rulant Jucatoare tenis de camp Tenis de masa in scaunul rulant Baschet in scaunul cu rotile

Citeste mai mult...

Oameni cu abilitati - Expozitia talentelor

Never give upTalentul ar fi concretizarea intr-o anume forma de reprezentare a unui efort constant de perfectionare intr-un anumit domeniu. Absolut orice tip recurent de gand, sentiment sau comportament constituie un talent, cu conditia ca el sa aiba o utilitate practica. Un om poate spune: "Vreau sa apara cineva si sa ma motiveze!". Si daca nu o sa apara niciodata cineva? Trebuie sa ai un plan mai bun pentru viata ta decat asteptarea. Consecventa este si ea un talent. La fel, responsabilitatea. Trebuie doar sa crezi in potentialul tau. Voi face!