Termeni si conditii de acces

Acest website isi propune sa informeze publicul prin intermediul unor articole complete si practice. Cu toate acestea insa, toate informatiile, sfaturile sau orice alte date cuprinse in site sau in orice alt produs care este realizat si promovat de ProStemCell.ro nu reprezinta vreo activitate in scop medical. Sfaturile noastre sunt realizate pentru situatii standard si nu sunt adaptate situatiei dvs. particulare. De aceea, va recomandam ca, inainte de a aplica aceste sfaturi la situatia dvs. particulara, sa cereti parerea unui specialist.

ProStemCell.ro nu poate fi facut raspunzator in nici o masura, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai din folosirea informatiilor furnizate de ProStemCell.

Prin accesarea site-ului prostemcell.ro, denumit in continuare "ProStemCell", sunteti rugati sa respectati termenii documentului de mai jos asupra caruia ati fost de acord. In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti ProStemCell.ro si sa nu mai accesati acest site. Orice acces al ProStemCell va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in materialul de mai jos:

Protectia proprietatii intelectuale

Continutul ProStemCell precum si orice alt material avand legatura cu ProStemCell trimis dvs. prin email sau furnizat in orice alta modalitate (spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "continut ProStemCell), apartin ProStemCell si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres - (drepturi autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele ProStemCell fara a detine o permisiune scrisa din partea ProStemCell.

De asemenea, sunteti de acord ca prin scrierea unui material (articol, comentariu, post in forum, precum si orice alt tip de mesaj publicat) in ProStemCell, transmiteti ProStemCell un drept neexclusiv de autor cu privire la publicarea, republicarea, difuzarea precum si orice alta forma de expunere publica a materialului in cadrul ProStemCell, pe toata durata de existenta a drepturilor de autor asupra materialelor in cauza.

Toti utilizatorii sunt considerati non-specialisti ai domeniului medical. Comentariile sunt vizibile pentru toti utilizatorii siteului si nu pot fi modificate sau sterse ulterior (decat dupa contactarea administratorului siteului).

Atunci cand utilizatorul ofera informatii medicale in comentariul sau care nu sunt rezultatul experientei personale, este rugat sa afiseze si link-uri catre sursa opiniilor sale.

Informatiile din comentariile utilizatorilor trebuie sa fie adevarate, corecte si actuale, conform cunostintelor personale.

Utilizarea continutului ProStemCell.ro

Puteti copia si printa continutul ProStemCell doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. Cu expectia celor spuse mai sus, continutul ProStemCell nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea ProStemCell:

 • reproducerea sau stocarea continutului ProStemCell.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei;
 • modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului ProStemCell, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea ProStemCell;
 • indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al ProStemCell.ro asupra continutului ProStemCell;

Orice utilizare a continutului ProStemCell in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului ProStemCell in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, pot fi trimise la adresa de email: contact[at]prostemcell.ro

Modificari aduse site-ului

ProStemCell isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, ProStemCell isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

Inregistrare, parole si responsabilitati

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul site-ului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. ProStemCell nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati "log off" / "sign out" din contul dvs. in forumul sau alte servicii online oferite de ProStemCell, la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim, de asemenea, sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in site-ul ProStemCell

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public (cafenelele internet, wifi hotspot, spre exemplu).

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, ProStemCell nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.

Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul ProStemCell, indiferent ca accesul se realizeaza de catre un utilizator ProStemCell. ProStemCell nu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei retele la continutul sau. In situatia in care se descopera accese de acest gen, ProStemCell isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la continutul sau.

Confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul prelucrarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a ProStemCell, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site sunt prelucrate conform prevederilor legale in vigoare in Romania. Site-ul foloseste o legatura sigura pentru transmiterea datelor (de tip https) ceea ce asigura ca datele nu pot ajunge la terti.

Toate datele de pe Site sunt stocate si procesate pe servere situate in Uniunea Europeana, ce cad sub legile europene de protectie a datelor. Nici o informatie oferita pe acest site nu paraseste teritoriul Uniunii Europene. ProStemCell se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale.

Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. catre ProStemCell va fi folosita doar in concordanta cu termenii din Politica de Confidentialitate a ProStemCell.

Platformele de comunicare pe ProStemCell

ProStemCell va poate pune la dispozitie forumul de discutie, clienti de chat si alte platforme de comunicare intre dvs. si ceilalti utilizatori ProStemCell. In ideea in care ProStemCell nu poate filtra mesajele postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicatie, ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi si fara o notificare prealabila), de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicatie.

Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dvs. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de ProStemCell este supusa urmatoarelor limitari:

 • Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind "publicitate" la diverse categorii de bunuri si servicii;
 • Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor ProStemCell nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de ProStemCell sau prin intermediul altor mijloace de comunicatie;
 • Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea "confidential" sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu;
 • Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in oprice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert;
 • Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea ProStemCell sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software);
 • Nu puteti colecta in nici un fel informatie indentificabila personal de la utilizatorii sau membri ProStemCell;
 • Nu puteti restrictiona sau elimina accesul unor alti utilizatori la platformele de comunicatie puse la dispozitie de ProStemCell;
 • Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje a caror sursa este ascunsa.

Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicare ProStemCell (forum, comunitate, galerie foto, mesaje private, liste de discutii, etc.), sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi ProStemCell.ro pentru paguba sau costuri care apar ca urmare a postarii, transmitereii sau referintei de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.

Prin publicarea unui mesaj al dvs. pe una din platformele ProStemCell.ro sau prin publicarea pe site, acolo unde acest lucru este posibil, a unui comentariu cu privire la unul dintre articolele publicate in ProStemCell, sunteti de acord sa cedati ProStemCell dreptul nelimitat si neexclusiv de a reproduce, modifica, traduce, publica, distribui sau face public respectivul text sau o parte din acesta.

Moderatorii din Forum sunt persoane voluntare si nu prezinta conflicte de interese.

Atentie! Desi in fiecare moment face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, ProStemCell nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a site-ului ProStemCell ori a produselor si serviciilor aparute sub egida ProStemCell. ProStemCell nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca ProStemCell va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant medical de specialitate poate genera astfel de daune.

La cererea ProStemCell, sunteti de acord sa exonerati de raspundere ProStemCell pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

Publicitate si continut generat de terti

Siteul nostru poate gazdui reclame sponsorizate de la Google Adsense, al caror continut este stabilit de advertiser. Continutul editorial nu este supus influentelor advertiserilor. Reclamele gazduite pe site (imagini si text) sunt marcate cu eticheta "Anunturi Google" (Google Ads).

Parti ale continutului inclus in ProStemCell pot sa fie furnizate de terte persoane cu care ProStemCell are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului ProStemCell pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane.

Continutul editorial nu este supus influentelor advertiserilor.

Notificari: Orice notificare catre ProStemCell trebuie trimisa la adresa contact[a]prostemcell.ro

Forta Majora

ProStemCell, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre ProStemCell nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile ProStemCell, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa ProStemCell. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la ProStemCell, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele ProStemCell, erorile de operare, etc.

Schimbarea termenilor prezentului acord

ProStemCell este indreptatit sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa, ProStemCell va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului, a comentariului schimbarilor intervenite. Accesul in site si folosirea serviciilor ProStemCell dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de ProStemCell pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.